Η σκληρή δουλειά και η αφοσίωση όλων έφεραν το χάλκινο μετάλλιο

Dioskouroi_Kozanis_LogoΗ προσπάθεια ήταν μεγάλη και πάντα πρέπε να υπάρχει…ψυχολογική τουλάχιστον ανταμοιβή. Οι έφηβοι των Διόσκουρων Κοζάνης κατέκτησαν την 3η θέση στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΔΥΜ και με μια ανακοίνωση θέλησαν να πούνε ένα δημόσιο μπράβο σε όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία αυτή:
 «Το Δοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας συγχαίρει τους αθλητές και προπονητές του Εφηβικού μας τμήματος, για την κατάκτηση της 3ης θέσης του Πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΔΥΜ και του χάλκινου μεταλλίου . Ήταν μία πολύ επιτυχημένη χρονιά για ένα πολύ δύσκολο αγωνιστικά τμήμα, αφού τόσο ο αριθμός των προπονήσεων όσο και η  συμμετοχή των ελάχιστων έτσι κι αλλιώς αθλητών σε αυτό, ήταν ένας συνεχής και δύσκολος γρίφος για το τεχνικό επιτελείο. Όμως η ποιότητα της δουλειάς που γίνεται στα αναπτυξιακά μας τμήματα, αλλά κυρίως η ψυχή και το ταλέντο που άπλωσαν οι Έφηβοί μας στο παρκέ (σε συνδυασμό με τις επιτυχίες και των άλλων τμημάτων μας), καθιερώνουν πλέον τους ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΥΣ ως τη σταθερά ανερχόμενη δύναμη στο μπάσκετ της Δυτικής Μακεδονίας, απέναντι στα φαβορί και τους ήδη καθιερωμένους πρωταγωνιστές.Πέρα από κάθε πρόβλεψη, η ομάδα μας είδε στα ίσια τον απόλυτο ¨κυρίαρχο¨ του Πρωταθλήματος (Καστοριά) και τελικά έχασε τον ημιτελικό, στις λεπτομέρειες, στο τελευταίο 2λεπτο, με διαφορά 8 πόντων (66-58) που δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα (κατ΄ επιλογή μας φάουλ και βολές). Στον μικρό δε τελικό, παρά την έκδηλη απογοήτευση από την ήττα της προηγούμενης ημέρας, αλλά και την κόπωση  (δεύτερος αγώνας σε 15 ώρες), καταφέραμε μια σχετικά άνετη νίκη επί του Ηρακλή (70-59).

Συγχαίρουμε για μία ακόμα φορά τους αθλητές μας για την υπερπροσπάθεια που κατέβαλλαν καθ΄ όλη τη διάρκεια της χρονιάς κάτω από αντίξοες συνθήκες, τιμώντας πρώτα τους ευτούς τους και μετά το Σωματείο και τη φανέλα τους, ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!! Συγχαίρουμε επίσης τους προπονητές κ.κ. Βλαχόπουλο Δημήτρη και Σερίφη Σπύρο, που και αυτοί ανέβηκαν τον δικό τους ¨Γολγοθά¨, παραμερίζοντας βασικές οικογενειακές και επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, προκειμένου να παρουσιάσουν κάτι πολύ καλύτερο των προσδοκιών μας, από φιλότιμο και αγάπη για την ομάδα και τα παιδιά.

Για το ομολογομένως πρωτότυπο και άκρως επιτυχημένο εκ του αποτελέσματος final 4,  οφείλουμε να συγχαρούμε τον Πρόεδρο κ. Σαββίδη και τα μέλη της Ένωσης για την άψογη διοργάνωση των τελικών. Παράλληλα ευχαριστούμε το φίλαθλο κοινό της Κοζάνης που στήριξε για πολλοστή φορά την ομάδα μας και όχι μόνο, με κόσμιο και παραδειγματικό τρόπο, δείχνοντας  ότι η πόλη μας είναι μπασκετική και με αθλητική παιδεία, αλλά και ότι ο συναγωνισμός μεταξύ των σωματείων της είναι υγιείς. Πόσο μάλλον όταν υπάρχει η παρουσία 3 ομάδων της πόλης μας στο final 4, η οποία καταδεικνύει την πληθώρα άξιων και ταλαντούχων αθλητών. Ένα ισχυρό κίνητρο προκειμένου να χωρέσουνε κι άλλα παιδιά στο μπάσκετ.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ στην προκριματική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, και η οποία πανάξια κατέκτησε το Πρωτάθλημα.

ΓΙΑ  ΤΟ  Δ.Σ.
Ο   ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΛΟΥΚΑΣ   ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΑΚΗΣ».