paraskeyas-metamorfoshΜε ανεβασμένη ψυχολογία και χωρίς προβλήματα θα παραταχθεί η Μεταμόρφωση στο Θεσσαλικό ντέρμπι με την ΑΕΛ. Στο πρώτο ματς στη Λάρισα μπορεί να μην… έφυγαν με το διπλό, αλλά το έργο της ΑΕΚ στον Βόλο θα είναι δύσκολο σύμφωνα με τον Γιώργο Παρασκευά.

Το παιχνίδι αυτό μάλιστα θα είναι ιδιαίτερο για τον Βολιώτη πάουερ φόργουορντ που δεν είχε αγωνιστεί στη Λάρισα λόγω τραυματισμού και θα αντιμετωπίσει τους παλιούς του συμπαίκτες και καλούς του φίλους από την κοινή θητεία τους στον Αμπελώνα, Αποστολάκη, Μηλιώνη και Γκανέτσα.

«Θα είναι δύσκολο παιχνίδι και θέλει προσοχή. Η ΑΕΛ χρειάζεται οπωσδήποτε τη νίκη και θα έρθει στον Βόλο για το “διπλό”. Πιστεύω ότι από εμάς ωστόσο εξαρτάται το αποτέλεσμα και πόσο σοβαροί θα είμαστε στο παρκέ», δήλωσε ο Γιώργος Παρασκευάς και στη συνέχεια μίλησε για το γεγονός ότι θα βρεθεί απέναντι στους παλιούς του συμπαίκτες:

«Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι παίζαμε μαζί, αλλά και ότι είμαστε και καλοί φίλοι. Στο πρώτο παιχνίδι δεν είχα αγωνιστεί και τώρα θα είναι ιδιαίτερο για μένα που θα τους αντιμετωπίσω. Ο καθένας θα παίξει για την ομάδα του και πιστεύω να γίνει ένα καλό παιχνίδι».