Έδειξαν το πραγματικό τους πρόσωπο οι “Σπορτιγκίτες”…

Περισσότεροι από 1500 φίλαθλοι βρέθηκαν στο κλειστό του Σπόρτιγκ το απόγευμα του Σαββάτου, προκειμένου να σταθούν αρωγοί στην προσπάθεια που ξεκίνησε ο σύλλογος για να βοηθήσει τον άτυχο Δημήτρη Σπύρου. Ο 27χρονος που τραυματίστηκε πριν από 10 μήνες και νοσηλεύεται σε κώμα στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, πρέπει να μεταφερθεί στη Γερμανία σ’ ένα απ’ τα πιο άρτια εξοπλισμένα κέντρα αποκατάστασης στην Ευρώπη, με το κόστος όμως να είναι δυσβάσταχτο. Σ’ αυτή τη δύσκολη στιγμή περισσότεροι από 1500 “σπορτιγκίτες” έδειξαν το αληθινό τους πρόσωπο. Άφησαν στην άκρη τις όποιες δικές τους οικονομικές δυσκολίες κι έβαλαν το δικό τους λιθαράκι, ώστε να μπορέσει ο σύλλογος να συγκεντρώσει το ποσό που θα βοηθήσει τον Δημήτρη να κάνει αυτό το πολύ αναγκαίο για την ζωή του ταξίδι.
Στο αγωνιστικό σκέλος – το οποίο βέβαια πέρασε σε δεύτερη μοίρα – οι “Φίλοι του Δημήτρη” (ανάμεσα στους οποίους ήταν οι Κουρής, Σαλούστρος, Ταταρούνης) επικράτησαν του Σπόρτιγκ με 88-79, αλλά εκείνο το οποίο νίκησε ήταν η ανθρωπιά όλων εκείνων που βρέθηκαν στις εξέδρες του κλειστού των Πατησίων κι οι οποίοι δεν σταμάτησαν να φωνάζουν συνθήματα υπέρ του άτυχου Δημήτρη.
Υπενθυμίζουμε ότι υπάρχει λογαριασμός στην Εθνική Τράπεζα όπου όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να βοηθήσει τον νεαρό Δημήτρη.
Αρ. Λογαριασμού (Εθνική Τράπεζα): 143/376681-08
Δικαιούχοι: Σπύρου Μιχαήλ ( Πατέρας), Σπύρου Δημήτριος, Σπύρου Γαλήνη ( Αδερφή).
ΙΒΑΝ: GR 8801101430000014337668108
SWIFT: ETHN_GRAA
“Γίγαντα Γιώργο να έχεις ένα καλό ταξίδι”
Η αναμέτρηση των “φίλων του Δημήτρη” με τον Σπόρτιγκ διεξήχθη στη… σκιά του θανάτου του Γιώργου Κολοκυθά. Το ΔΣ του συλλόγου των Πατησίων στο άκουσμα της θλιβερής είδησης σε έκτακτη συνεδρίασή του εξέδωσε ανακοίνωση για τον χαμό ενός απ’ τους μεγαλύτερους παίκτες, που τίμησαν τη φανέλα του συλλόγου και αναφέρει:
“Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο Σπόρτιγκ σε έκτακτη συνεδρίαση του βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει την απώλεια του μεγάλου Γιώργου Κολοκυθά. Ο Γιώργος ο μεγαλύτερος έλληνας μπασκετμπολίστας που ανέδειξε η χώρα μας, πρωτόπαιξε μπάσκετ στην αγαπημένη μας ομάδα. Σαν παίκτης μας προσέφερε ανεπανάληπτες στιγμές και σαν άνθρωπος στάθηκε δίπλα μας μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής του. Εμείς όλοι που γνωρίζαμε την ανιδιοτέλεια του και τη βοήθεια που προσέφερε σε δεκάδες συνανθρώπους μας θέλουμε να πούμε και σε αυτούς που τον πικράνανε ότι η ευαίσθητη καρδιά του ήταν ανοικτή για όλους.
Η οικογένεια του Σπόρτιγκ θέλει να εκφράσει τα θερμά συλληπητήρια της στην αγαπημένη του σύζυγο και τα παιδιά του.
Γίγαντα Γιώργο να έχεις ένα καλό ταξίδι…
Από το Συλλογό μας θα κατατεθεί στεφάνι στην μνήμη του Γιώργου Κολοκυθά και συλληπητήριο τηλεγράφημα στην οικογένεια του και στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.
Τέλος θα παραστεί σύσσωμο το Δ.Σ. του Συλλόγου μας στην κηδεία του μεγάλου Γιωργού Κολοκυθά.”.