Η κακοκαιρία Eva είχε αντίκτυπο και στην αγωνιστική κίνηση αυτού του Σαββατοκύριακου. Μετά την αναβολή της αναμέτρησης ΕΦΑΟΖ – ΝΕΟΛ, άλλοι δύο αγώνες ματαιώθηκαν σήμερα (6/11) λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην ελληνική επικράτεια.

Συγκεκριμένα, δεν διεξήχθη το παιχνίδι Φανάρια – Αχαγιά ’82 για την 5η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Β’ Εθνικής, επειδή οι διαιτητές δεν κατάφεραν να ταξιδέψουν στη Νάξο, κι ενώ η φιλοξενούμενη ομάδα βρισκόταν από το Σάββατο (5/11) στο κυκλαδίτικο νησί. Η ΕΟΚ ακόμα δεν έχει βγάλει κάποια ανακοίνωση, εντούτοις υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο το ματς να διεξαχθεί αύριο (7/11).

Η ανακοίνωση της Αχαγιάς ’82:

«Με απόφαση της ΕΟΚ, ο προγραμματισμένος για σήμερα αγώνας ΑΠΑΣ Νάξου «Τα φανάρια» με την Αχαγιά 82 αναβλήθηκε λόγω κωλύματος στην προσέλευση των διαιτητών στο νησί της Ναξου, όπου θα διεξαγόταν ο αγώνας. Αναμένουμε πληροφορίες για την ημερομηνία διεξαγωγής του νέου παιχνιδιού».

Στον αντίποδα, η Ελληνική Ομοσπονδία ανακοίνωσε την αναβολή του αγώνα Πανναξιακός – Πέρα στο 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, επειδή ματαιώθηκε η πτήση της αθηναϊκής ομάδας για τη Νάξο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Ο αγώνας Πανναξιακός – Πέρα για την 5η Αγωνιστική του 2ου Ομίλου του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών (6/11) αναβλήθηκε, καθώς ακυρώθηκε η πτήση του Πέρα για τη Νάξο».