Σε μια πολύ σπουδαία μεταγραφή προχώρησε ο Θεμιστοκλής Αιγάλεω. Η διοίκηση του συλλόγου των δυτικών προαστίων ήρθε σε συμφωνία με τον Βαγγέλη Ρώη, του πρώην αρχηγού της Δάφνης Δαφνίου με την οποία πανηγύρισε τρεις συνεχείς ανόδους.

Με αυτή την κίνηση, ο Θεμιστοκλής ενισχύεται πάρα πολύ στην προσπάθεια που θα κάνει στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑ, αποκτώντας έναν πολύπειρο παίκτη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του infobasket.gr οι λόγοι αποχώρησης, του μέχρι πρότινος αρχηγού της Δάφνης Δαφνίου, δεν ήταν αγωνιστικοί, αλλά επαγγελματικοί, αφού οι υποχρεώσεις του δεν θα του επέτρεπαν να ακολουθήσει το βεβαρυμμένο πρόγραμμα της ομάδας του Χαϊδαρίου στην Β’ Εθνική.

Άλλωστε τον Ρώη, αποχαιρέτησαν με συγκινητικά μηνύματα όλοι οι πρώην συμπαίκτες και συνεργάτες του, με πρώτο τον μάνατζερ της Δάφνης, τον Μάκη Σωφρονιάδη, ο οποίος έγραψε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης: «Η λέξη ευχαριστώ είναι λίγη και απλά μια τυπική φράση για σένα Βαγγέλη Ρώη. Σε πολλά θέματα έδειξες το τι σημαίνει αρχηγός. Τώρα τις Πέμπτες θα σε απολαμβάνουμε όλοι μας».

Του Ιωάννη Νοταρά