Ένας έρχεται, ένας μένει, ένας φεύγει στη Νικόπολη!

Το μεταγραφικό παζλ της Νικόπολης συνεχίζει να συμπληρώνεται, με την ομάδα της Πρέβεζας να ανακοινώνει μία μεταγραφή, μία παραμονή παίκτη και μία αποχώρηση! Ο Αλκίνοος Κωνής είναι εκείνος που επιστρέφει ουσιαστικά στην Πρέβεζα. Πρόκειται για έναν παίκτη που είχε ξεκινήσει από τις ακαδημίες της Νικόπολης. Στη συνέχεια, ωστόσο μετακινήθηκε λόγω σπουδών στη Θεσσαλονίκη και τώρα επιστρέφει στην ομάδα.

nikopoli_prevezas_logoΕκτός από την προσθήκη η Νικόπολη προχώρησε στην επέκταση της συνεργασίας της με τον Σάκη Κιτσαντά. Ο πολύπειρος guard θα συνεχίσει να φοράει τα κιτρινόμαυρα και στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής. Αντίθετα με τον Κιτσαντά, τα “κιτρινόμαυρα” δεν θα φορά τη νέα περίοδο ο Αλέξανδρος Βασιλειάδης. Η διοίκηση του συλλόγου γνωστοποιήσε τη λύση συνεργασίας με τον παίκτη, τον οποίο ευχαριστεί για την πολυετή προσφορά του και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της μπασκετικής του καριέρας.

Και online τα διαρκείας!

Τέλος η Νικόπολη έκανε γνωστό ότι μπαίνει κι αυτή δυναμικά στην εποχή της… τεχνολογίας! Κι αυτό διότι σε μία προσπάθεια εκσυγχρονισμού των διαδικασιών της, δίνει την δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους φιλάθλους της ομάδας να προμηθευτούν online τα εισιτήρια διαρκείας 2016-2017. Αυτό μπορεί να γίνει μέσω της επίσημης ιστοσελίδας sknikopoli.org, όπου υπάρχουν σαφείς οδηγίες για να μπορέσουν όσοι θέλουν να αποκτήσουν το διαρκείας τους. Επισημαίνεται δε ότι όσοι επιλέξουν να κλείσουν το διαρκείας τους online, θα το παραλάβουν με courier χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση, ενώ η πληρωμή της θα γίνει με την παράδοση.