Ένας χρόνος δίχως τον Δημήτρη Γκίμα…

Η είδηση της 16ης Μαΐου του 2020 έπεσε σαν «κεραυνός εν αιθρία» στη μπασκετική κοινότητα. Ο Δημήτρης Γκίμας, ο προπονητής του Φιλίππου Βέροιας δεν ήταν πια μαζί μας. Ένα χρόνο μετά η ομάδα του, δεν τον ξέχασε. « “Τίγρη” μας λείπεις…. αλλά είσαι ΕΔΩ…..», αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου της Βέροιας, του οποίου ο Γκίμας θ’ αποτελεί πάντα μέρος της.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Πέρασε ένας χρόνος !!!! Ήταν 16 Μαϊου 2020 όταν η είδηση της απώλειας του αγαπημένου μας coach Δημήτρη Γκίμα έπεσε σαν βόμβα στον μπασκετικό χώρο. Ο “Τίγρης” απεβίωσε σε ηλικία μόλις 55 ετών έχοντας καταφέρει να αφήσει το στίγμα του στον αθλητισμό της πόλης αλλά και όλης της Ελλάδας ανεβάζοντας την ομάδα μπάσκετ του Φιλίππου στα σαλόνια των μεγάλων κατηγοριών.
Το Σάββατο 15 Μαΐου 2021 θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο του αγαπημένου μας coach στον Ιερό Ναό του Αγίου Σάββα (Κυριωτίσσης) στη Βέροια σε στενό οικογενειακό κύκλο.
Πέρασε λοιπόν ένας χρόνος που είναι μακριά μας ο “Τίγρης”. Ένας χρόνος που το χτύπημα των ποδιών σου στο παρκέ του Δ.Α.Κ “Δημήτριος Βικέλας” δεν ακούγεται.
“Τίγρη” μας λείπεις…. αλλά είσαι ΕΔΩ…..».