Έτοιμος για τον… τελευταίο χορό στα παρκέ ο Λεωνίδας Ζούπας!

Τον τελευταίο του… χορό στα παρκέ θα δώσει ο Λεωνίδας Ζούπας! Ο 40χρονος άσος του Αμύντα, η «σημαία» της ομάδας του Υμηττού αποφάσισε ν’ αποχαιρετήσει την ενεργό δράση και το παιχνίδι στο κλειστό της «Πυρκάλ» την Τετάρτη 11/5 θα είναι ο τελευταίος του αγώνας, μπροστά στους φίλους της ομάδας. Με τον Αμύντα να καλεί τους φίλους του συλλόγου να βρεθούν στο κλειστό και ν’ αποχαιρετήσουν με τον δικό τους τρόπο τον αρχηγό.

«Ο 40χρονος “παίκτης-Αμύντας” Λεωνίδας Ζούπας αγωνίζεται στην ομάδα της καρδιάς του από τον πρώτο του αγώνα με την πορτοκαλί φανέλα την περίοδο 1995-96 στο παιδικό τμήμα του Συλλόγου και από τον Οκτώβριο του 1998 σε ηλικία 15 ετών συμμετείχε αγωνιστικά στο ανδρικό τμήμα, κλείνοντας 24 συνεχόμενα χρόνια αγωνιστικής παρουσίας, πλησιάζοντας τις 620 συμμετοχές, με αξιοθαύμαστα στατιστικά, κυρίως στις τελικές πάσες, ευρισκόμενος συνέχεια στις πρώτες θέσεις της κατάταξης.

Όλοι μας θα αποχαιρετίσουμε τον αρχηγό μας που δεν σκέφτηκε ποτέ να αφήσει το Σύλλογό του, για πιο ψηλά, ενώ είχε πολλές φορές τη δυνατότητα!!», αναφέρει χαρακτηριστικά η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου.