Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο ο Αλέξανδρος Βαρυτιμιάδης

Το ελληνικό μπάσκετ πενθεί, με την είδηση του θανάτου του 29χρονου Αλέξανδρου Βαρυτιμιάδη. Ο 29χρονος αθλητής έχασε τη μάχη με τον καρκίνο, με τον οποίο πάλεψε σκληρά και τον είχε νικήσει σε πρώτη φάση.

Όμως η ασθένεια επανήλθε και ο δυναμικός φόργουορντ δεν μπόρεσε τούτη τη φορά να βγει νικητής σε αυτή την άνιση μονομαχία. Ο Βαρυτιμιάδης είχε αγωνιστεί σε ΠΑΟΚ, Φίλιππο Βέροιας, Τρίκαλα και στα πρωταθλήματα της Σουηδίας και της Αυστρίας.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΕΟΚ

“Ενας νέος άνθρωπος, μέλος της οικογένειας του αθλητισμού και του μπάσκετ, έφυγε πρόωρα από τη ζωή. Το άκουσμα του τραγικού μαντάτου για τον Αλέξανδρο Βαρυτιμιάδη, μόνο αίσθημα βαθιάς θλίψης προκαλεί. Ο Αλέξανδρος είχε παίξει μπάσκετ στον ΠΑΟΚ και τα Τρίκαλα στη Basket League και είχε αντιμετωπίσει με κουράγιο μια ασθένεια που εν τέλει αποδείχθηκε ανίκητη.

Τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΟΚ και ο πρόεδρος Ευάγγελος Λιόλιος εκφράζουν τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους κοντινούς ανθρώπους του εκλιπόντος. Τα πολλά λόγια είναι φτωχά και δε μπορούν να απαλύνουν τον πόνο αυτές τις ώρες. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει”, αναφέρει η συλλυπητήρια ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΟΚ για την απώλεια του 29χρονου αθλητή.