Έχει πέσει χαμηλά και παλεύει να… σωθεί

Ο Αετός έχει… πέσει χαμηλά που λέει και ένα λαϊκό άσμα και κινδυνεύει να…τσουρουφλίσει τα φτερά του. Η ομάδα του Κιλκίς βρίσκεται μέσα στην επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού μια που η νίκη επί του Αλέξανδρου Αξιούπολης δεν ήταν αρκετή για να τον βγάλει από τη δύσκολη θέση. Όμως δεν είναι μόνο αυτά…

Στο Κιλκίς ταλαιπωρούνται σοβαρά από απουσίες, τραυματισμούς και ιώσεις και άλλα… καλά και γιαυτό οι προπονήσεις για τη νέα εβδομάδα θα αρχίσουν αύριο.

Ο προπονητής Γιώργος Κοντονάσιος θέλησε να δώσει μια μέρα ακόμη άδεια για να πάρουν όλοι αυτοί που έχουν κάποιο πρόβλημα μια ανάσα. Δεν είναι και λίγοι άλλωστε…

Ο Παπαδόπουλος εδώ και αρκετό καιρό τραυματίας, ο Γιαχανατζής ταλαιπωρείται από τραυματισμό από την προηγούμενη εβδομάδα(αν και έπαιξε τη Κυριακή) ενώ άρρωστος ήταν και ο Ημερίδης(ο οποίος επίσης αγωνίστηκε παρόλαυτα), ενώ ο Αραμπατζής δεν υπολογίζεται αφού έχει ήδη αποχωρήσει από την ομάδα.

Μισή παραμονή θεωρεί ο προπονητής του Αετού, Γιώργος Κοντονάσιος τον αγώνα της επόμενης αγωνιστικής στην Επανομή «Είχαμε πέντε συνεχόμενες ήττες και ευτυχώς πήραμε μια ανάσα με τη νίκη κόντρα στην Αξιούπολη. Τη Κυριακή παίζουμε με τον Αριστοτέλη στην Επανομή και θέλουμε πάση θυσία τη νίκη. Αν χάσουμε τότε σημαίνει ότι κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό έχουμε πέσει. Δεν έχουμε άλλα περιθώρια. Χρειαζόμαστε τουλάχιστον άλλες πέντε νίκες για να πούμε ότι σωθήκαμε. Είναι δύσκολα τα πράγματα σε όλα τα επίπεδα αλλά θα παλέψουμε».