Ίκαρος Καλλ.: «Θα κυνηγήσουμε το δίκιο μας εντός κι εκτός Ελλάδας»…

«Ως σύλλογος αυτό που πρεσβεύουμε είναι οι αξίες και το ευ αγωνίζεσθαι», αναφέρει ο Ίκαρος Καλλιθέας μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση που εξέδωσε, αναφορικά με την απόφαση επανάληψης των τελευταίων 2,2 δευτερολέπτων της κανονικής διάρκειας του ματς με τη Δάφνη. Οι ιθύνοντες τον σύλλογο ξεκαθαρίζουν στην ανακοίνωσή τους αυτή, πως πρόθεσή τους είναι να «… κυνηγήσουμε το δίκιο μας εντός κι εκτός Ελλάδας και κυρίως στο Σώμα των Ελλήνων φίλων του αθλήματος», ενώ στο επόμενο χρονικό διάστημα θα κάνουν γνωστές και τις κινήσεις που θα πραγματοποιήσουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

«Ο Ίκαρος Καλλιθέας έχει μία μακρά ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ κι αυτή χαρακτηρίζεται από την αξιοπιστία του αλλά κι από τον σεβασμό που τρέφει προς όλους. Σε όλη αυτή την πορεία μας έχουμε αποδείξει ότι σεβόμαστε απεριόριστα τους θεσμούς, τα δικαιοδοτικά όργανα και την δικαστική εξουσία εν γένει.

Μετά από αρκετά χρόνια το ελληνικό μπάσκετ δείχνει να γύρισε σελίδα, όμως δυστυχώς αυτό δεν ισχύει και για τα δικαιοδοτικά όργανα, τα οποία με τις αποφάσεις τους δείχνουν έμπρακτα ότι δεν σέβονται ούτε τους εαυτούς τους αλλά και ούτε τις ομάδες που καθημερινά «ματώνουν» για να κρατάνε το άθλημά μας ζωντανό.
Ως Ίκαρος Καλλιθέας έχουμε πει πολλές φορές στο παρελθόν ότι δεν μας νοιάζει αν θα παίζουμε στην Β’ ή στην Γ’ εθνική, καθώς ως σύλλογος αυτό που πρεσβεύουμε είναι οι αξίες και το ευ αγωνίζεσθαι. Απόρροια όλων αυτών, είναι ότι δεν γίνεται να μείνουμε άπραγοι σε αυτή την ασυδοσία! Προτεραιότητα μας είναι το μπάσκετ κι οι ηθικές αξίες που πρέπει να πρεσβεύει στην επόμενη ημέρα του.
Σεβόμαστε απόλυτα τον κ. Ν. Πιτσίλκα, όμως, όταν στην επίσημη διαδικτυακή συνάντηση ο Επίτιμος Πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Δημήτρης Αγγελόπουλος του μίλησε για τις ηθικές αξίες που εκπροσωπεί ο Ίκαρος Καλλιθέας, ο ίδιος απάντησε πως όλοι μιλάνε για ηθικές αξίες και πως ο καθένας έχει τις δικές του. Εμείς, λοιπόν, από τη Δευτέρα θα θέσουμε στο Σώμα των ανθρώπων του ελληνικού μπάσκετ τις δικές μας ηθικές αξίες, εν αντιθέσει με τις ηθικές αξίες της επιτροπής και ενημερώνουμε πως θα κυνηγήσουμε το δίκιο μας εντός κι εκτός Ελλάδας και κυρίως στο Σώμα των Ελλήνων φίλων του αθλήματος. Για τις επόμενες καθοριστικές κινήσεις μας θα ενημερώσουμε σύντομα!».