Αγγελόπουλος: “Προσοχή και συγκέντρωση για το πρώτο διπλό”

Η νίκη επί του Αμύντα ήρθε με αρκετό κόπο για τον Χολαργό, αλλά εκείνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. Αλλά συνάμα ότι μετά από αυτό το αποτέλεσμα, άνοιξε η… όρεξη σε όλους στον σύλλογο για ανάλογη συνέχεια. “Ψάχνουμε την πρώτη εκτός έδρας νίκη μας και θα τα δώσουμε όλα για την επίτευξη αυτού του στόχου”, τόνισε ο Νίκος Αγγελόπουλος, αναφερόμενος στο επικείμενο παιχνίδι με την Καβάλα. “Θέλει προσοχή και συγκέντρωση για το πρώτο διπλό”, τόνισε ο άσος του Χολαργού, που στάθηκε και στο πάθος και την ενέργεια που “έβγαλε” η ομάδα του στο ματς με τον Αμύντα.agelopoulos_nikos_cholargos

Αναφερόμενος στον αγώνα που ακολουθεί στην Καβάλα είπε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μία ομάδα που έρχεται από συνεχόμενες νίκες. Εμείς ψάχνουμε την πρώτη εκτός έδρας νίκη μας και θα τα δώσουμε όλα για την επίτευξη αυτού του στόχου. Για να τα καταφέρουμε, χρειάζεται μεγάλη προσοχή και συγκέντρωση στις οδηγίες του προπονητή μας. Οσο περνούν οι εβδομάδες, δείχνουμε καλύτερη εικόνα και σε συνδυασμό με τις δύο νίκες που έχουμε κάνει στα τρία τελευταία παιχνίδια, αποκτούμε αυτοπεποίθηση».

Πάθος και ενέργεια γύρισαν το ματς

Για την δύσκολη νίκη επί του Αμύντα ο Νίκος Αγγελόπουλος τόνισε: «Ο Αμύντας δεν βρίσκεται τυχαία στην Α2. Είναι μία ομάδα καλά δουλεμένη, που ο βασικός της κορμός είναι ο ίδιος τα τελευταία χρόνια και ένας αντίπαλος που δεν τα παρατάει ποτέ. Όλα αυτά τα γνωρίζαμε, γι’ αυτό μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι, είχαμε τον έλεγχο, όμως στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε πολλά λάθη, κάτι που εκμεταλλεύθηκε ο αντίπαλός μας. Το θετικό είναι – κι αυτό κρατάμε – ότι καταφέραμε να γυρίσουμε το ματς στο τελευταίο λεπτό, βγάζοντας πάθος και ενέργεια. Αυτό που μετράει τελικά, είναι ότι έστω και στην παράταση, γλυτώσαμε μία κακή ήττα».