Αγγ. Παπανικολάου: “Αποκατάσταθηκε η συνταγματική νομιμότητα”

Για αποκατάσταση της συνταγματικής νομιμότητας και για “πτώση στο κενό” των αντιδημοκρατικών μεθοδεύσεων από τους Φασούλα και Λιόλιο κάνει λόγο ο έτερος υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές της ΕΟΚ Άγγελος Παπανικολάου, μετά την απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών.

Αναλυτικά η δήλωση αναφέρει:

“Η συνταγματική νομιμότητα αποκαταστάθηκε. Η νόμιμη Διοίκηση δικαιώθηκε και οι αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις στο ΔΣ της ΕΟΚ από πλευράς των συνυποψηφίων, κ.κ. Φασούλα, Λιόλιου, «έπεσαν στο κενό».
Αναμφισβήτητα, αισθανόμαστε δικαιωμένοι, εν τούτοις, η ευθύνη που έχουμε προς όλα τα Ερασιτεχνικά Σωματεία και τους Ερασιτέχνες Παράγοντες είναι να συνεχίσουμε με τον ίδιο, αμείωτο τρόπο να λειτουργούμε με γνώμονα το «συν»:
Σύνεση, Συνεννόηση, Συναίνεση, Συν-υπευθυνότητα, Συν-εργασία, Συν-αντίληψη. Και πάνω απ’ όλα έχοντας Συλλογική Συνείδηση. Σε καμία περίπτωση, όμως, με Συνενοχή και Συνεταιρισμό συμφερόντων, που θα οδηγήσουν στην απαξίωση και τη Συντριβή του Ελληνικού Μπάσκετ.
Οι Ερασιτέχνες Παράγοντες περιμένουν απ’ εμάς να θέσουμε απ’ κοινού τις βάσεις, ώστε να εκλεγεί με απόλυτα δημοκρατικό τρόπο και υπό απόλυτα νόμιμες και διαφανείς διαδικασίες, η νέα Διοίκηση. Κι αυτό θα συμβεί μόνο αν συναποφασίσουμε:
1. Το άνοιγμα του Μητρώου και τη συμμετοχή όλων των ενεργών Σωματείων της χώρας…
2. Την εκλογική διαδικασία με φυσική παρουσία…
Θα εξακολουθήσουμε να αγωνιζόμαστε για μια καθολική συσπείρωση όλων των δυνάμεων του Ελληνικού Μπάσκετ”.