Αλ. Θεοδώρου: «Έδρα μας στην Α1 θα είναι το κλειστό της Κύμης»

Alexandros Theodorou proedros Kymis«Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν» λέει ο λαός και στην Κύμη δείχνουν ν΄ ακολουθούν κατά γράμμα τη λαϊκή αυτή ρήση, αφού ήδη κοιτάζουν το μέλλον της ομάδας. Που με βάσει την εικόνα της – κι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου – θα την βρει τη νέα περίοδο στην Α1. Οι ιθύνοντες τον σύλλογο λοιπόν, έχουν ήδη να μελετούν τα δεδομένα της νέας περιόδου και κυρίως ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια, που δεν είναι άλλο από το γηπεδικό… «Έδρα μας θα είναι το κλειστό της Κύμης. Αν με το καλό βέβαια ανέβουμε στην Α1 και μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Κύμη είναι δεδομένο πως θα χρησιμοποιηθεί το κλειστό του Αλιβερίου για προετοιμασία και ίσως για κάποιες αγωνιστικές», αποκάλυψε ο πρόεδρος του συλλόγου Αλέξανδρος Θεοδώρου και συνάμα αντιδήμαρχος Κύμης-Αλιβερίου αρμόδιος για θέματα αθλητισμού του Δήμου μιλώντας στο eviabasket.gr.

«Έχω έρθει ήδη σε επαφή με τον Γιώργο Κονδύλη από τον ΕΣΑΚΕ, αρμόδιο σε θέματα αθλητικών εγκαταστάσεων, ο οποίος δεσμεύτηκε μέσα στον Γενάρη να έρθει στην Κύμη, ώστε να διαπιστώσει από πρώτο χέρι την κατάσταση του γηπέδου και να μας επισημάνει τις όποιες παρεμβάσεις πρέπει να γίνουν για να μπορεί το κλειστό της Κύμης να υποδεχθεί αγώνες της Α1.
Δεν νομίζω να χρειάζονται πάντως και ιδιαίτερα πράγματα να γίνουν, καθώς από τότε που ανέλαβε η νέα δημοτική αρχή, το κλειστό γυμναστήριο της πόλης έχει αναμορφωθεί. Οι ομάδες της Α2 φέτος, μας λένε πως το δικό μας κλειστό είναι από τα καλύτερα της κατηγορίας», σχολίασε ο πρόεδρος της Κύμης, βγάζοντας παράλληλα και την είδηση που έχει να κάνει με την άμεση επαναλειτουργία των εργασιών στο υπό κατασκευή κλειστό γυμναστήριο του Αλιβερίου.

«Εγκρίθηκε ένα κονδύλι ύψους 400.000 ευρώ για την ολοκλήρωση των εργασιών του κλειστού στο Αλιβέρι με τα έργα να ξεκινούν άμεσα. Στόχος μας είναι να έχουν ολοκληρωθεί τα έργα μέχρι το καλοκαίρι, ώστε από τη νέα αγωνιστική περίοδο το κλειστό της πόλης να αποτελέσει την έδρα των ομάδων του Αλιβερίου».

Σε ερώτηση για το αν θα μπορούσε να αποτελέσει το κλειστό του Αλιβερίου έδρα του Γ.Σ.Κύμης στην Α1, ο Αλέξανδρος Θεοδώρου είπε: «Έδρα μας θα είναι το κλειστό της Κύμης. Αν με το καλό βέβαια ανέβουμε στην Α1 και μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Κύμη είναι δεδομένο πως θα χρησιμοποιηθεί το κλειστό του Αλιβερίου για προετοιμασία και ίσως για κάποιες αγωνιστικές. Επίσης, στη διάρκεια της σεζόν, για λόγους εξάπλωσης του αθλήματος στην ευρύτερη περιοχή του δήμου μας, μπορούν να δοθούν και κάποιοι αγώνες κατ΄ εξαίρεση στο Αλιβέρι».

ΠΗΓΗ: eviabasket.gr