Αναβολή κι επίσημα στα ματς του Ολυμπιακού…

Ήταν απλά θέμα χρόνου να επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ για την αναβολή των αναμετρήσεων του Ολυμπιακού. Από τη στιγμή που οι οδηγίες για τη διαδικασία ελέγχων COVID-19 και για τη διαχείριση κρούσματος στον αθλητισμό της ΓΓΑ είναι σαφείς, η ΕΟΚ δεν μπορούσε να κάνει κάτι διαφορετικό απ’ το να αναβάλλει τα παιχνίδια των Πειραιωτών με Καβάλα και Απόλλωνα Πάτρας στο πλαίσιο των δύο τελευταίων αγωνιστικών του πρωταθλήματος της Α2.

«Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω επιβεβαιωμένων κρουσμάτων COVID 19 σε αθλητές του Ολυμπιακού ΣΦΠ, οι αγώνες ΕΚ Καβάλας-Ολυμπιακός ΣΦΠ για την 14η αγωνιστική (19/5) και Ολυμπιακός-ΑΣ Απόλλων Πάτρας για την 15η αγωνιστική (22/5) του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Ανδρών αναβάλλονται», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ, δίχως πάντως να διευκρινίζει τι μέλλει γενέσθαι με το πρωτάθλημα. Διότι το Σάββατο 22/5 ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος και θα πρέπει άμεσα να ξεκινήσει ο δεύτερος. Όμως με δεδομένη την εκκρεμότητα των δύο αυτών αναμετρήσεων τότε η ομοσπονδία είτε θα κληθεί να αλλάξει το πλάνο της και την έναρξη του δευτέρου γύρου, προκειμένου να διεξαχθούν τα δύο αυτά παιχνίδια, είτε θα τα ορίσει εμβόλιμα εν μέσω του δευτέρου γύρου με ότι αυτό συνεπάγεται…

Αλλαγή ώρας στο τζάμπολ Τρίτωνας-Αμύντας

Πέρα πάντως από την αναβολή του ματς της Καβάλας με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής, υπάρχει αλλαγή στο πρόγραμμα και στην αναμέτρηση του Τρίτωνα με τον Αμύντα. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει πιο αργά απ’ ότι ήταν προγραμματισμένη, όπως ανακοίνωσε η ΕΟΚ.

Αναλυτικά:
«Μετά από συμφωνία των δύο σωματείων ο αγώνας ΑΟ Τρίτων-ΑΟ Αμύντας για την 14η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών της 19/5/2021 αντί ώρας 17.00, θα διεξαχθεί στις 18.00 στο κλειστό γυμναστήριο του Στρέφη».