Ανακοίνωσε Ορφανό ο ΟΦΗ

Την απόκτηση του Νίκου Ορφανού ανακοίνωσε επίσημα ο ΟΦΗ μέσω ανακοίνωσης. Ο 29χρονος γκαρντ που ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αρη και εν συνεχεία αγωνίστηκε σε ΑΕΛ, Πανόραμα, Κεραυνό Αιγίου, Ολυμπιάδα και Κόροιβο, θα αποτελέσει άλλη μία σημαντική λύση στην περιφέρεια για τον Βαγγέλη Βλάχο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την επίτευξη της συμφωνίας, με την ομάδα του ΟΦΗ. Ηθελα να έρθω από την πρώτη στιγμή, καθώς, υπήρχε ενδιαφέρον εδώ και μια τριετία. Μάλιστα τότε είχα κατέβει, είχα γνωρίσει τους ανθρώπους της διοίκησης του ΟΦΗ, τις εγκαταστάσεις του συλλόγου και μου είχαν δημιουργήσει πολύ καλές εντυπώσεις» τόνισε ο Νίκος Ορφανός για τη μεταγραφή του.

Ο έφορος της ομάδας Μάνος Ξημέρης δήλωσε σχετικά με τη νέα προσθήκη της κρητικής ομάδας: «Με τον Νίκο Ορφανό, μας συνδέει μια φιλία πολλών χρόνων. Ήταν και παλαιότερη επιθυμία να αγωνιστεί στην ομάδα μας, αλλά για προσωπικούς  λόγους, δεν επιτεύχθηκε συμφωνία. Ήρθε όμως το πλήρωμα του χρόνου, ώστε ο Νίκος Ορφανός να φορέσει τα “ασπρόμαυρα”, βοηθώντας την ομάδα μας να επιτύχει τους στόχους της».