Ανακοίνωσε τον Αλέξανδρο Σαρίκα η ΕΑ Πατρών!

Ο Αριστοτέλης Φλώρινας ήταν ο πρώτος που ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τον Αλέξανδρο Σαρίκα, δίχως όμως αυτή να προχωρήσει. Οι δύο πλευρές “χώρισαν” νωρίς-νωρίς κι ο έμπειρος αθλητής αναζήτησε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Με τον Δίωνα Κυπαρισσίας να του κάνει δελεαστική πρόταση, να τον ανακοινώνει, αλλά εν συνεχεία να έρχεται το… διαζύγιο των δύο πλευρών!

Η ΕΑ Πατρών γίνεται η τρίτη ομάδα, που ανακοινώνει συνεργασία με τον 39χρονο αθλητή και όλα δείχνουν ότι αυτός θα είναι και ο “σταθμός” στον οποίο θα επιλέξει να σταματήσει αυτό το… γαϊτανάκι για τον Σαρίκα. “Έναν χαρισματικό σκόρερ ενέταξε στο δυναμικό της η ανδρική ομάδα μπάσκετ της ΕΑΠ.

Συγκεκριμένα, το ρόστερ της ομάδας ενισχύεται με τον Αλέξανδρο Σαρικά (1981, 1.93μ.), ο οποίος αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων σκόρερς των εθνικών κατηγοριών εδώ και αρκετά χρόνια.

Την περσινή χρονιά ο Σαρικάς αγωνιζόταν με τη φανέλα της Ερμιόνης στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και διέθετε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Πλέον επιστρέφει στην «οικογένεια» της ΕΑΠ, η οποία καλωσορίζει τον έμπειρο φόργουορντ και του εύχεται καλή επιτυχία!”, αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΑΠ.