Ανακοίνωσε τον σέντερ Στέφαν Τζόρτζεβιτς ο Α.Σ.Καρδίτσας

Σε μία πολύ σημαντική προσθήκη προχώρησε ο ΑΣ Καρδίτσας, με την επίτευξη συμφωνίας με τον Σέρβο σέντερ Στέφαν Τζόρτζεβιτς! Μία κίνηση που ενισχύει σε πολύ μεγάλο βαθμό τη φροντ λάιν της ομάδας και καταδεικνύει τις προθέσεις του συλλόγου ενόψει της νέας περιόδου στο πρωτάθλημα της Α2.

Ο δυναμικός σέντερ έχει πολύ σημαντική παρουσία τα τελευταία χρόνια στο ελληνικό μπάσκετ, έχοντας διακριθεί ατομικά και ομαδικά στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής, στο οποίο επιστρέφει για να αγωνιστεί για πέμπτη συνεχή σεζόν. Ο Στέφαν Τζόρτζεβιτς, 28 ετών με ύψος 2.06 μ., αγωνίστηκε σε ομάδες της Πολωνίας, της Σερβίας και του Μαυροβουνίου πριν το 2013, όταν και φόρεσε τη φανέλα του ΟΦΗ, με τον οποίο αναδείχθηκε δεύτερος σκόρερ και πέμπτος ριμπάουντερ του πρωταθλήματος της Α2. Το 2014 μετακόμισε στην Τρίπολη και τον Αρκαδικό, με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο της ομάδας στην Α1 Εθνική. Το 2015 αγωνίστηκε στο Δούκα, ενώ πέρυσι ξεκίνησε τη σεζόν στο Φάρο Κερατσινίου, για να ολοκληρώσει τη χρονιά στους Σπαρς του Σεράγεβο και το πρωτάθλημα της Α1 Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, μετρώντας 16,0 πόντους και 6,6 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Στην ελληνική Α2, σε τέσσερις περιόδους αγωνίστηκε σε 85 αγώνες, πετυχαίνοντας 1.348 πόντους και μαζεύοντας 654 ριμπάουντ, ενώ σε όλες τις σεζόν είχε πάνω από 60% στα δίποντα και πάνω από 72% στις βολές.
Πρόκειται για έναν αθλητή με ξεχωριστές ικανότητες, τις οποίες γνωρίζει άριστα ο προπονητής του Α.Σ. Καρδίτσας Λευτέρης Καλογήρου, με τον οποίο συνεργάστηκαν στο Δούκα την περίοδο 2015-16.