Με γοργούς ρυθμούς, η ΦΕΑ συνεχίζει να δημιουργεί την ομάδα εν όψει της νέας χρονιάς και σε αυτό το πλαίσιο, ο σύλλογος ανακοίνωσε πως ο Δημήτρης Καραμίντζος θα συνεχίσει στην ομάδα για δεύτερη συνεχή σεζόν. 

Η ανακοίνωση:

«Μαζί θα πορευτούν και την επόμενη χρονιά, δεύτερη στη σειρά, η ΦΕΑ και ο Δημήτρης Καραμίντζος

Για δεύτερη χρόνια παραμένει στις τάξεις της ΦΕΑ ο Δημήτρης Καραμίντζος. Η καλή συνεργασία συνεχίζεται και στη νέα σεζόν με την διοίκηση και το προπονητικό τιμ να επενδύουν στον νεαρό αθλητή.

Ο γεννημένος στις 12 Μαΐου του 2003, αριστερόχειρας πλέι μέικερ (1μ.82εκ.) προέρχεται από τα αγωνιστικά τμήματα υποδομής της ΑΕΚ, ενώ ξεκίνησε το μπάσκετ στην Αναγέννηση Μαλεσίνας. Από τα πρώτα του μπασκετικά βήματα ξεχώρισε για το ταλέντο του και το 2016 κατέκτησε το πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ Στερεάς Ελλάδας στην κατηγορία των παμπαίδων.

Την περυσινή σεζόν, στην πρώτη του με την “κυανέρυθρη” φανέλα ο Καραμίντζος εκτός της ΦΕΑ συμμετείχε και σε φιλικές αναμετρήσεις της εθνικής ενόπλων, καθώς συνδύασε το άθλημα που αγαπά με την στρατιωτική του θητεία.
Έτσι, μετά τους τους Αλέξανδρο Στεργιάκη, Νίκο Γεωργοπαπαδάκο, Λευτέρη Καραλευθέρη, Χάρη Λίτσο, Βασίλη Καραχάλιο, Γιάννη Ζήρο και Θάνο Κοντό γίνεται ο όγδοος παίκτης που θα παραμείνει και την επερχόμενη αγωνιστική χρονιά.
“Jimmy”, καλή σεζόν με υγεία, δύναμη και επιτυχίες με την ομάδα μας!!!»