Αναστασίου: «Θέλει ακόμα πολύ προσπάθεια»

anastasiou_kadmosΟ Κάδμος αν και νεοφώτιστος στην Γ’ εθνική δείχνει τα πρώτα δείγματα της μαχητικότητας του και ήδη βρίσκεται σε απόσταση από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό. Ο τεχνικός της ομάδας της Θήβας, Αποστόλης Αναστασίου, μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr) για τις μέχρι τώρα εντυπώσεις του από το πρωτάθλημα αλλά και για τον απολογισμό που κάνει φτάνοντας στην πρώτη διακοπή του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:
Για την εμπειρία της Γ’ εθνικής που ζει ο Κάδμος:
“Είμαστε νεοφώτιστοι στην κατηγορία. Κρατήσαμε κάποια παιδιά από την περσινή ομάδα και μαζί με τις προσθήκες που έγιναν ψάχνουμε ακόμα να βρούμε τους ρόλους μας. Βρισκόμαστε σε μία σαφώς καλύτερη κατηγορία σε σχέση με αυτή που παίζαμε και ο στόχος μας είναι ξεκάθαρα να παραμείνουμε στην κατηγορία. Βαθμολογικά είμαστε μέσα στο στόχο αλλά ακόμα θέλει πολύ προσπάθεια για να το καταφέρουμε”.

Για τον απολογισμό του Κάδμου μέχρι τώρα:
“Έχουμε κάνει 5 νίκες, όμως θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει ακόμα μία ή και δύο. Κάναμε μία πολύ κακή ήττα στην έδρα μας από το Αιγάλεω, όμως εκεί έπαιξαν κι άλλοι παράγοντες ρόλο. Θεωρώ ότι παίρνοντας τα παιχνίδια στην έδρα μας, που είναι το βασικό μας όπλο και κάνοντας κάποιες νίκες εκτός έδρας που έχουμε ανάγκη θα μπορέσουμε να καταφέρουμε αυτό που θέλουμε. Είναι σημαντικές οι νίκες εκτός έδρας γιατί μακριά από τη Θήβα μας λείπει το καθαρό μυαλό και δεν προσαρμόζεται η σκέψη μας σε σχέση με τα πόδια. Κάνουμε αρκετά λάθη κάτι που οδηγεί στην απώλεια της ψυχραιμίας”.

Για τις ευχές που κάνει ενόψει των εορτών
“Καταρχήν θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους υγεία και χρόνια πολλά. Ας ελπίσουμε ότι το 2015 θα είναι μία καλύτερη χρονιά σε όλους τους τομείς για καθέναν ξεχωριστά”.