vlachos paiktesΤα προβλήματα στο Περιστέρι είναι τόσα πολλά τις τελευταίες εβδομάδες, που η επιστροφή του Αλκη Παππά θα πρέπει να μοιάζει με βάλσαμο… Ο βασικός πόιντ γκαρντ του Περιστερίου ξεκίνησε χθες προπονήσεις μιας και ξεπέρασε πλήρως το κάταγμα στο δεξί χέρι, συνεπώς την προσεχή Κυριακή θα τεθεί κι αυτός στη διάθεση του Βαγγέλη Βλάχου για τη δύσκολη αναμέτρηση με τον Αετό.

«Έχω ήδη ένα μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης και ανυπομονώ να επιστρέψω για να βοηθήσω την ομάδα να βρει το ρυθμό της. Βλέπετε, οι πολλές απουσίες λόγω τραυματισμών, μας έχουν πάει αρκετά πίσω» δήλωσε ο Άλκης Παππάς στο gsperisteri.gr. «Το Περιστέρι έχει μεγάλες δυνατότητες ως ομάδα. Πιστεύω πως με την επιστροφή όλων των παιδιών θα αρχίσουμε να ανεβαίνουμε παρουσιάζοντας το πραγματικό μας πρόσωπο, αυτό που είχαμε δείξει στο ματς με τον Ιωνικό Νικαίας» τόνισε ο Παππάς.

Οσον αφορά τον αγώνα με τον Αετό, δήλωσε: «Τώρα έχουμε στο μυαλό μας τον αγώνα με τον Αετό, τον οποίο πρέπει να κερδίσουμε. Το έργο μας δεν θα είναι εύκολο καθώς πρόκειται για μια φορμαρισμένη ομάδα που διαθέτει έμπειρους παίκτες. Απαιτείται μεγάλη συγκέντρωση από μέρους μας και στα 40 λεπτά του αγώνα ώστε να έχουμε τύχη να τα καταφέρουμε».