ΑΟΑ και επίλεκτοι “έσωσαν” το φιλανθρωπικό τουρνουά στο Αγρίνιο!

Παρούσα δήλωσε η ομάδα του ΑΟ Αγρινίου στο 2ο φιλανθρωπικό τουρνουά μπάσκετ που διοργανώθηκε στο κλειστό της πόλης. Ένα τουρνουά το οποίο πραγματοποιήθηκε μετά πολλών εμποδίων, καθώς ο αρχικός προγραμματισμός προέβλεπε και τη συμμετοχή σε αυτό της Δόξας Λευκάδας, με το νησιωτικό σύλλογο όμως την τελευταία στιγμή να δηλώνει αδυναμία! Μία κίνηση που προκάλεσε την αντίδραση του εκ των προέδρων του ΑΟΑ Κωνσταντίνου Τσιαμάκη, ο οποίος έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook. “Νοιώθω πραγματικά αηδιασμένος γιατί ο αγώνας φιλανθρωπικού χαρακτήρα που ήταν προγραμματισμένος για το απόγευμα (σ.σ. 3/1) με την ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ακυρώνεται λόγω πολλών τραυματισμών της ΔΟΞΑΣ χθες (σ.σ. 2/1) στις 11 το βράδυ. Παρόλαυτα επειδή τα παιδιά που διοργανώνουν την όλη εκδήλωση έχουν κάνει τεράστια προσπάθεια (θα τιμούσαν μεταξύ άλλων και την ΔΟΞΑ και ΤΟΝ Α.Ο.Α) θα πραγματοποιηθεί αγώνας μεταξύ του Α.Ο.Α και επίλεκτων αθλητών του ΠΗΣΑΣΟΥ,της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ και της ΑΛΦΑ93 κανονικά στις 18:00. Επίσης να καλέσω όποιον μπορεί να παρακολουθήσει όλα τα παιχνίδια και να βοηθήσει από το υστέρημα του ο καθένας γιατί πραγματικά τα χρήματα πηγαίνουν για έναν πολύ μεγάλο σκοπό. Υ.Γ:Να πω στον προπονητή της ΔΟΞΑΣ ότι επαγγελματική δεν την κάνει μια ομάδα η κατηγορία αλλά η συμπεριφορά της”.

Οι διοργανωτές του τουρνουά, πάντως κατάφεραν να… προσπεράσουν το συγκεκριμένο πρόβλημα που δημιουργήθηκε με την κίνηση της Δόξας Λευκάδας και το τουρνουά πραγματοποιήθηκε κανονικά, με τον ΑΟΑ να αντιμετωπίζει ομάδα επίλεκτων αθλητών του Αγρινίου αποτελούμενη από παίκτες της ΑΛΦΑ ’93, του Πήγασου και της Προοδευτικής. Το τελικό 89 – 37 έχει μικρή σημασία, καθώς ο σκοπός του τουρνουά ήταν φιλανθρωπικός και όπως τονίζουν στον ΑΟΑ “… αποτελεί για μας σημαντική τιμή η πρόσκληση των διοργανωτών να συμβάλλουμε στην προσπάθεια αυτή”.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 8 – 26, 13 – 19, 3 – 25, 13 – 19.
Διαιτητές: Λιότσος – Ασημακάκη – Σταθόπουλος.
ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ (Χρήστος Σταυρόπουλος): Αραχωβίτης 2, Στραβοδήμος 8, Κουβέλης 14(2), Κόκκιος, Τσιαμάκης, Παπαθανασόπουλος 3, Χαϊδής 2, Σταθόπουλος 5(1), Τασόπουλος 3(1).
Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ (Γιάννης Διαμαντάκος): Τασόπουλος 8, Μπερερής 12, Κυριλής Θ. 8, Μουρατίδης 16(4), Γκρέκας 6, Κυριλής Δ. 7(1), Τάσσος 9, Κασαμπαλής 10, Μήτσου 7(1), Σταύρου 4, Τάγκας 2.

.
Διαβάστε ακόμη…