Ο Μίλωνας με σταθερά και προσεκτικά βήματα δημιουργεί τη νέα ομάδα που θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν στην Elite League. Ετσι, ο σύλλογος της Νέας Σμύρνης, προχώρησε σε μία ακόμα μεταγραφή, αποκτώντας τον δυναμικό, Ανδρέα Κανονίδη.

Η ανακοίνωση:

«Ο Ανδρέας Κανονίδης θα φοράει τη φανέλα του Μίλωνα για την επόμενη σεζόν. 
Ο πολύπειρος πέρυσι αγωνίστηκε στον ΑΟΠΦ ενώ έχει αγωνιστεί και σε : Πανιώνιο, Ηλυσιακό, Μαρούσι, Περιστέρι, ΑΓΟΡ, Κόροιβο, Δόξα Λευκάδας, Δούκα, Ιωνικό Νικαίας, Αμύντα.

Παράλληλα είναι διεθνής με την εθνική ομάδα σε επίπεδο Παίδων, Εφήβων, νέων Ανδρών.
Άνδρέα καλωσόρισες στην αθλητική οικογένεια του Μίλωνα.

Ο Ανδρέας Κανονιδης δήλωσε σχετικά: «Αποτελεί μεγάλη χαρά και τιμή για εμένα η ένταξη μου στο ιστορικό σωματείο του Μίλωνα. Αναμφίβολα ο Μίλωνας πρόκειται για μια απο τις πιο οργανωμένες και σοβαρές ομάδες και είναι ευτυχία για κάθε αθλητή να βρίσκεται στις τάξεις της. Θα δώσω τα πάντα ώστε με σκληρή δουλειά να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη του coach και της διοίκησης».

Παρέμεινε και ο Πετρίδης

Μία ημέρα νωρίτερα ο Μίλωνας είχε ανακοινώσει την ανανέωση του Ηλία Πετρίδη, του νεαρού φόργουορντ που είχε 112 πόντους σε 14 αγώνες την περασμένη χρονιά στη Β’ Εθνική. Επιπλέον, παρελθόν αποτελούν τρεις παίκτες από την περσινή ομάδα, οι Μάρκος Ψημίτης, Γιόβαν Τσρνιτς και Παναγιώτης Ετζιάκα.

Η ανακοίνωση για τον Πετρίδη:

«Με τη φανέλα του Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων για ακόμα μία χρονιά θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Ηλίας Πετρίδης.

O 22χρονος forward για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά θα φοράει την «πράσινη» φανέλα, καθώς έχει κερδίσει επάξια την εμπιστοσύνη του coach Νίκου Καραγιάννη και κατ’ επέκταση μια θέση στο ρόστερ της ομάδας στην Elite League.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας του ο Ηλίας Πετρίδης δήλωσε:

«Χαίρομαι που θα συνεχίσω στην ομάδα για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν. Ο Μίλωνας αποτελεί για εμένα την μπασκετική μου οικογένεια και είμαι τυχερός που είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση που είναι πάντα στο πλευρό μας αλλά και στον coach Καραγιάννη για την εμπιστοσύνη του όλα αυτά τα χρόνια. Είμαι σίγουρος ότι τα καλύτερα έρχονται».