Απαρτία στο… φαγοπότι του Αίαντα (φωτορεπορτάζ)

Το καθιερωμένο… τραπέζωμα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου που αρχίζει μεθαύριο είχε χθες το βράδυ ο Αίας Ευόσμου, με πολύ και καλό κόσμο να μαζεύεται προκειμένου να ευχηθεί για τη νέα χρονιά. Συγκεκριμένα, το “παρών” έδωσαν όλοι οι παίκτες, το προπονητικό τιμ και όλα τα μέλη του Δ.Σ., δηλαδή οι Αλέξανδρος Παρασκευόπουλος, Σταύρος Καλαϊτζίδης, Λεωνίδας Χαριτάκης, Νίκος Χατζηβρέττας, Παναγιώτης Αγγος και Μίλτος Παπαδόπουλος, συν τον φίλο και συνεργάτη του συλλόγου Λάζαρο Παπαδόπουλο και τον σύμβουλο του Δήμου Ευόσμου Αστέριο Γκούμα.

Παρόντες στο γεύμα που πραγματοποιήθηκε στην ψαροταβέρνα “Διόνυσος” στα Διαβατά ήταν επίσης και εκπρόσωποι όλων των χορηγών της ομάδας, συμπεριλαμβανομένου φυσικά και του οικοδεσπότη της βραδιάς. Αυτοί είναι το cafe Il Posto, το Auto control 8, τα ζαχαροπλαστεία “Παπασωτηρίου”, το εστιατόριο “Της κότας το κάγκελο” και ο όμιλος Γιακούμογλου, χορηγοί που βοηθούν τον Αίαντα την ερχόμενη σεζόν.

Στο αγωνιστικό μέρος, η ομάδα του Ευόσμου δεν αντιμετωπίζει προβλήματα ενόψει της μεθαυριανής δύσκολης πρεμιέρας της στην Κατερίνη, όπου φιλοξενείται από τον Πιερικό/Αρχέλαο.