Αποχώρησε και ο Καλλιώρας

Hlysiakos_ilisiakos-logoΜετά τον Κώστα Σορώτο και ο Θοδωρής Καλιώρας αποτελεί παρελθόν από τον Ηλυσιακό. Οπως ενημέρωσε μέσω του προσωπική τους σελίδας στο facebook, ενημέρωσε για την απόφασή του,  ευχαρίστησε  όσους συνεργάστηκαν μαζί του, ενώ ευχήθηκε καλή συνέχεια στην ομάδα του Ηλυσιακόυ.

Αναλυτικά:

«Κάποιες φορές η λογική πρέπει να επικρατήσει του συναισθήματος και είναι πάντα πολύ δύσκολο όταν συμβαίνει αυτό. Ο κύκλος μου στο project Ηλυσιακός έκλεισε και ελπίζω φεύγοντας να άφησα το ίδιο γλυκό συναίσθημα που παίρνω μαζί μου. Ευχαριστώ πολύ τον Πρόεδρο Παντελή Γαμπιεράκη για την εμπιστοσύνη του, τον team manager και φίλο Βαγγέλη Παπαδόπουλο, τον ανεπανάληπτο φροντιστή μας Γιώργο Γαργαρόπουλο και τον φυσιοθερεπευτή μας Βαλάντη Ρίζο για την άψογη συνεργασία που είχαμε.

Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στον coach Σορώτο για όλα αυτά που τόσο απλόχερα μου προσέφερε με τον τρόπο που μόνο αυτός ξέρει να δίνει.Όσο για τα παιδιά μου θα δανειστώ αυτό που είπε ένας σοφός φίλος μου-ελπίζω να μου το επιτρέπει-αυτό δεν είναι το τέλος είναι απλά η αρχή.
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ………..».