Ασημάκης: «Θα είναι δύσκολος αγώνας»

asimakis-giwrgosΟι αγωνιστικές υποχρεώσεις ξεκινούν και πάλι με τον Πιερικό Αρχέλαο να υποδέχεται τον Ηρακλή Κοζάνης σ΄ένα ματς με μεγάλο ενδιαφέρον. Στο διάστημα αυτό, μιας και δεν είχε αγώνα την περασμένη Κυριακή, ο Πιερικός Αρχέλαος έδωσε δύο φιλικούς αγώνες διατηρώντας την αγωνιστική του κατάσταση σε πολύ καλό βαθμό.

Ο Γιώργος Ασημάκης μίλησε για το επερχόμενο παιχνίδι αναφέροντας: «Είναι ένας δύσκολος αγώνας και ο Ηρακλής Κοζάνης είναι  μια άκρως επιθετική ομάδα με έμπειρους παίκτες στην κατηγορία. Εμείς από την πλευρά μας θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για τις απαιτήσεις του αγώνα, θα δουλέψουμε πάνω στις αδυναμίες μας, θα δούμε τα λάθη που κάναμε στα προηγούμενα παιχνίδια και ευελπιστούμε να έρθει το θετικό αποτέλεσμα. Είμαστε σε ανοδική πορεία και  δεν έχουμε ιδιαίτερα προβλήματα τραυματισμών. Επίσης εγώ και οι συμπαίκτες μου θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο της Κατερίνης για την παρουσία του στο γήπεδο».

Από την πλευρά του ο Μάριος Σακελλαρίου σχολιάζοντας το ματς δήλωσε: «Το κενό που μεσολάβησε είμαι σίγουρος ότι το εκμεταλλευτήκαμε στα μέγιστα. Δουλέψαμε κυρίως πάνω στις αδυναμίες μας και στους στόχους που έχουμε θέσει για ένα συγκεκριμένο πλάνο παιχνιδιού. Όσο για την Κοζάνη, είναι μια πολύ καλή και έμπειρη ομάδα που χρειάζεται προσοχή και θα πρέπει να προβάλλουμε, όπως και σε κάθε ματς βέβαια, τον καλό μας εαυτό για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Έχουμε δείξει ότι είμαστε δυνατοί στην έδρα μας και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και με επιμονή γι αυτό. Ο κόσμος θα παίξει και αυτός τον δικό του ρόλο και θα χαρούμε να αγωνιστούμε ακόμη μια Κυριακή με γεμάτη κερκίδα».