Ασσος για τους “βασιλικούς μπλε”, εκατέρωθεν τέρματα στο Mercedes-Benz Arena…

paizontasamuna_infobasketKαλησπέρα σε όλους τους αναγνώστες του www.infobasket.gr. Bρισκόμαστε στην τελική στροφή στα μεγάλα Ευρωπαικά πρωταθλήματα εκεί όπου κρίνονται τα Ευρωπαικά εισιτήρια της επόμενης σεζόν και ποιες ομάδες θα εξασφαλίσουν την παραμονή τους στα μεγάλα σαλόνια.

Πάμε να δούμε τι έχουμε επιλέξει αναλυτικά.
Στην Bundesliga πρότελευταία αγωνιστική όλα τα παιχνίδια θα διεξαχθούν την ίδια ώρα. Στο Veltins-Arena ο άσσος για την Σάλκε στο 1,70 είναι το σημείο της ημέρας μετά την ήττα σοκ από την Λεβερκούζεν πέρασε νικηφόρα από το Αννόβερο και θέλει να διεκδικήσει έως το τέλος το εισιτήριο για τα πλει οφ του Champions League.Η Αουργκσμπουργκ με νύχια και με δόντια πήρε τους βαθμούς που την εξασφαλίζουν την παραμονή στα μεγάλα σαλόνια και την επόμενη σεζόν. Μόλις δύο ισοπαλίες στις τελευταίες επτά αναμετρήσεις έχουν αποσπάσει οι Σουηβοί, ψάχνουν τουλάχιστον ένα τρίποντο στις αναμετρήσεις με Μαιντζ και Βόλφσμπουργκ για να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Ηττα ή ισοπαλία για την Μαιντζ σημαίνει τέλος στο Ευρωπαικό όνειρο περιμένω ένα ανοιχτό παιχνίδι με εκατέρωθεν τέρματα με απόδοση 1,44.

Στη Premier League το παιχνίδι για την Νιουκαστλ στο Villa Park απέναντι στην υποβιβασμένη Αστον Βίλα είναι must win . Οι επιδόσεις στα εκτός έδρας παιχνίδια είναι ένα στοιχείο που την έχουν φέρει σε αυτή την θέση, βρίσκονται μόλις ένα βαθμό πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού με την Σάντερλαντ όμως να έχει ένα παιχνίδι λιγότερο. Το διπλό στο 1,65.

Στην Allsvenskan η Εστερσουντ θα φιλοξενήσει την Κάλμαρ η οποία σε 6 από τις 7 αναμετρήσεις της την φετινή σεζόν σκόραραν οι δύο ομάδες. Εχει τύχη το διπλό στο 3,45 , να δούμε εκατέρωθεν τέρματα στο 1,75.

Στο MLS το Χιούστον θα φιλοξενήσει το Κάνσας με τους γηπεδούχους να διαθέτουν την 4η καλύτερη επίθεση και άμυνα στην κατηγορία και τους φιλοξενούμενους να παρουσιάζονται επικίνδυνοι στα εκτός έδρας παιχνίδια. Εκατέρωθεν τέρματα στο 1,73 η επιλογή μας.

Τέλος στο πρωτάθλημα της Ρουμανίας ο άσσος της Παντούρι κατρακυλάει από τις 2.00 μονάδες το βρίσκουμε στο 1,50. Η Αστρα έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα διαθέτει πολύ καλή επιθετική γραμμή τουλάχιστον μία φορά θα βρει δίχτυα ώστε να σκοράρουν οι δύο ομάδες για να πάρουμε το 1,80.

Διαβάστε τον δικό μας τρόπο στοιχηματισμού και περισσότερες εκτιμήσεις για το Σαββατιάτικο κουπόνι του στοιχήματος στο Paizontasamuna.eu