Αχής: «Να παραμείνουμε σε τροχιά ανόδου»

Στην Κρήτη ολοκληρώνει τον πρώτο γύρο το Ψυχικό και συγκεκριμένα με αντίπαλο τον Εργοτέλη. Οι «κυανοκίτρινοι» θέλουν να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις των τελευταίων δύο εβδομάδων και να πάρουν ένα ακόμη «διπλό», αυτή τη φορά σε μία από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος.

Το ευχάριστο είναι ότι σταδιακά οι τραυματίε επιστρέφουν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, κάτι που μειώνει σημαντικά τους «πονοκεφάλους» του Γιώργου Ρεμεντέλα.

Ο Ντίνος Αχής μίλησε για το εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Εργοτέλη δηλώνοντας πως πρόκειται για ένα κομβικό ματς για τη συνέχεια, ενώ τόνισε πως έχει εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της ομάδας του. «Κόντρα στον Εργοτέλη θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις που κάνουμε μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος. Θα είναι πολύ σημαντικό για εμάς να περάσουμε από μία τόσο δύσκολη έδρα, όπως είναι το Λίντο. Θέλουμε τη νίκη για να παραμείνουμε σε τροχιά ανόδου έτσι ώστε να μπούμε στον δεύτερο γύρο με ανεβασμένη ψυχολογία», δήλωσε αρχικά ο πλεϊμέικερ των «κυανοκίτρινων» και πρόσθεσε: «Έχουμε δείξει μέχρις στιγμής πως έχουμε την ποιότητα και την εμπειρία να κερδίζουμε τόσο δύσκολα παιχνίδια και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε για ακόμα μία αγωνιστική, καθώς διαθέτουμε μία πολύ ποιοτική ομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 25χρονος γκαρντ και συνέχισε:

«Διαθέτουν κάποια έμπειρα παιδιά που ξέρουν καλά τα μυστικά της κατηγορίας. Παράλληλα, έχουν και νέους ηλικιακά παίκτες, οι οποίοι, όμως, διακρίνονται για την καλή αμυντική τους συμπεριφορά και για το γεγονός πως παίζουν σκληρή άμυνα», ενώ έκλεισε λέγοντας πως:

«Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και στα σαράντα λεπτά της αναμέτρησης, αν θέλουμε να πάρουμε το ροζ φύλλο αγώνα. Πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε και θα κλείσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. Αν κερδίσουμε θα αποκτήσουμε μεγάλη ώθηση εν όψει της δύσκολης αρχής του δεύτερου γύρου, εκεί όπου θα δώσουμε συνεχόμενα ντέρμπι».