Αχής: «Ντέρμπι είναι μόνο όσον αφορά τη βαθμολογική θέση »

ntinos-axhs-psixikoΗ ήττα από τον Αρκαδικό μπορεί να “έριξε το Ψυχικό από την πρώτη θέση, όμως,  η ομάδα του Γιώργου Ρεμεντέλα έχει το Σάββατο την ευκαιρία απέναντι στην ΑΕΚ να ξαναβρεθεί στην κορυφή, εφόσον βέβαια πάρει το θετικό αποτέλεσμα.  Ο Ντίνος Αχής, μίλησε για το παιχνίδι με τον Αρκαδικό αλλά και για το επερχόμενο ντέρμπι με τη  «Ενωση»  τονίζοντας πως πάνω απ όλα σημασία έχει να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι.

“Το Σάββατο ηττηθήκαμε γιατί ενώ προηγούμασταν σχεδόν καθ όλη τη διάρκεια του αγώνα, δεν καταφέραμε να ξεφύγουμε στο σκορ. Είτε επειδή κάναμε πολλά λάθη είτε λόγω της ποιότητας κάποιων παικτών του Αρκαδικού. Είναι μία ήττα που πρέπει να διαχειριστούμε σωστά γιατί οι καλές ομάδες φαίνονται μετά από τέτοιες ήττες”, δήλωσε αρχικά ο αρχηγός, για να καταλήξει αναφερόμενος στο ντέρμπι που ακολουθεί κόντρα στην ΑΕΚ:

“Ντέρμπι είναι μόνο όσον αφορά τη βαθμολογική θέση των δύο ομάδων αφού αμφότερες δεν έχουν να χωρίσουν κάτι. Τα τελευταία δύο χρόνια έτυχε να είμαστε αντίπαλοι και να έχουμε τους ίδιους στόχους με την ΑΕΚ. Από εκεί και πέρα, είναι μία ακόμα ιστορική στιγμή για το Ψυχικό. Αγωνιστικά, η ΑΕΚ είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο, αλλά πιστεύω ότι κι εμείς στην έδρα μας έχουμε ιδιαίτερη δυναμική. Εύχομαι να γίνει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι και ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο να το ευχαριστηθεί χωρίς ακρότητες”.