alexis-kougiasΤην αποδοχή που γνώρισε η υποψηφιότητά τους στις πρόσφατες αρχαιρεσίες του Αιγάλεω δεν την περίμενε ο Αλέξης Κούγιας. Για τον γνωστό ποινικολόγο ο τρόπος που τον αγκάλιασε ο σύλλογος αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο και δεν έκρυψε ότι στόχος του είναι να θέσει ψηλά τον πήχη για την ομάδα.

«Δεν περίμενα ότι θα έβγαινα με ποσοστό 90%! Ήταν μία έκπληξη για μένα. Τώρα βέβαια εκείνο που θέλουμε είναι να ξαναχτίσουμε το Αιγάλεω και να το φέρουμε και πάλι εκεί που πραγματικά ανήκει», αποκάλυψε στο www.infobasket.gr ο Αλέξης Κούγιας, δίχως να κρύψει ότι ακόμη δεν έχουν καταλήξει ο ίδιος και οι συνεργάτες του την κατεύθυνση στην οποία θα κινηθούν. «Από τη μία υπάρχει η σκέψη να βάλουμε βάσεις τέτοιες ώστε η ομάδα να πάρει το πρωτάθλημα», αποκαλύπτει ο Αλέξης Κούγιας και προσθέτει. «Από την άλλη εάν προκριθεί στη συζήτηση που θα έχουμε να υπάρξει μία μεταβατική περίοδος, ώστε να “χτιστεί” η ομάδα πάνω στους πολύ καλούς έφηβους που διαθέτει το Αιγάλεω, τότε θα πάμε προς αυτή την κατεύθυνση. Κι αυτό διότι τα τμήματα υποδομής είναι καταπληκτικά. Γίνεται πολύ καλή δουλειά κι αυτό μπορεί να το δει κανείς απ’ τους παίκτες που ήδη βρίσκονται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων ή από τους παίκτες που είχαν δοθεί δανεικοί. Αυτοί θα γυρίσουν στην ομάδα για να δημιουργηθεί ένα πολύ δυνατό σύνολο και να μπουν οι βάσεις εκείνες που θα οδηγήσουν την ομάδα ψηλά. Εκεί που αξίζει»…

Στην παρούσα φάση, βέβαια το νέο αφεντικό του Αιγάλεω δεν βιάζεται, αφού εκείνο που θέλει είναι όλες οι ενέργειες να γίνουν πάνω σε σωστά δομημένες βάσεις. Και στο πλαίσιο αυτών οι συζητήσεις και οι επαφές με τους συνεργάτες του είναι συνεχείς. «Τα πάντα τα εξετάζουμε με τους κ. Χαραλαμπόπουλο, Καρβέλα και Μπέση, διότι εκείνο που θέλουμε είναι να γίνουν οι καλύτερες επιλογές», προσθέτει ο Αλέξης Κούγιας, που έως το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να έχει καταλήξει και στο όνομα του προπονητή.