Βλάχος: «Να φτάσουμε τον Εθνικό ψηλότερα»‏ (vd)

vlaxosΤο πρωτάθλημα αρχίζει ξανά με τον Εθνικό να αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ στην Κρήτη. Στο πλαίσιο της προετοιμασίας οι Βαγγέλης Βλάχος και Θοδωρής Τσιότρας μίλησαν στον Ethnikos BC TV για τον αγώνα με ΟΦΗ και την προετοιμασία τους και την διακοπή του πρωταθλήματος το περασμένο Σάββατο.

Βλάχος: «Να φτάσουμε τον Εθνικό ψηλότερα»

Για τον αγώνα με τον ΟΦΗ:
«Ο τρόπος που προετοιμάζεται είναι πάντα ίδιος απλά αλλάζουν οι λεπτομέρειες και οι ιδιαιτερότητες του κάθε παιχνιδιού. Πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι με την έννοια ότι ο ΟΦΗ προσπαθεί να σιγουρέψει την παραμονή του στην κατηγορία. Σίγουρα δεν θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι, όπως όλα τα εκτός έδρας στην Α2 αλλά και τα εντός».

Για τη διακοπή:
«Πιστεύω ότι η διακοπή δεν μας έκανε το καλύτερο καλό με την έννοια ότι είχαμε αρκετά καλό ρυθμό, είχαμε κερδίσει τρία παιχνίδια. Πάντα μετά την διακοπή μπορεί η ομάδα να χαλαρώνει, προσπαθήσαμε να κρατήσουμε με το φιλικό την ομάδα σε ρυθμό, με τις προπονήσεις. Δεν κάτσαμε καθόλου, σχεδόν μία μέρα ρεπό είχαν τα παιδιά. Ερχόμαστε από τρεις νίκες, η ψυχολογία είναι καλή, το κλίμα είναι καλό, ευελπιστώ ότι μπορούμε να κάνουμε το διπλό και να συνεχίσουμε νικηφόρα το σερί και να κοιτάξουμε να φτάσουμε τον Εθνικό Σάββατο με Σάββατο όσο ψηλότερα γίνεται».

Τσιότρας: «Σειρά παιχνιδιών που θα καθορίσουν την έκβαση του πρωταθλήματος»

Για τη διακοπή:
«Είχαμε τη διακοπή, είχαμε κάποιες μέρες μπροστά μας ώστε να δουλέψουμε κάποια πράγματα παραπάνω που ο καινούργιος μας προπονητής δεν μπορούσε να τα κάνει μέσα στις εβδομάδες στα παιχνίδια που είχαμε στην αρχή. Νομίζω ότι η διακοπή μας έκανε καλό. Θα είμαστε πιο έτοιμοι για το ματς με τον ΟΦΗ, είχαμε μια βδομάδα παραπάνω να προετοιμαστούμε».

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος:
«Έχουμε μια σειρά παιχνιδιών , ένα μήνα, που θα καθορίσει αρκετά την έκβαση του πρωταθλήματος, οπότε το μόνο που μπορούμε να υποσχεθούμε να κάνουμε να δουλέψουμε όσο πιο πολύ μπορούμε αυτές τις μέρες και γενικά και να πάρουμε κάποια αποτελέσματα τα οποία θα μας βοηθήσουν πάρα πολύ για την συνέχεια, ξεκινώντας από το ματς στον ΟΦΗ».

Για το κλίμα στην ομάδα:
«Νομίζω ότι αυτό δεν μπορείς να το λες. Είναι αυτό που φαίνεται. Αυτό που φαίνεται είναι ότι είμαστε όπως ήμασταν και από την αρχή μία οικογένεια. Είναι πολύ σημαντικό για ομάδα που θέλει να έχει στόχους και όχι απλά να κάνει μια καλή πορεία. Το μόνο που εύχομαι είναι να έχουμε υγεία γιατί είχαμε κάποια προβλήματα τραυματισμών. Να είμαστε υγιείς όλοι και όσοι ασχολούνται με την ομάδα και όσοι είναι γύρω από την ομάδα να την βοηθήσουν όπως μπορούνε καλύτερα».