Γαλάνης: «Ζωντανοί και υπερήφανοι»

H νίκη του Πιερικού/Αρχέλαου επί του Αμύντα τον διατήρησε “ζωντανό” στη μάχη της παραμονής στην Α2. Ανεξάρτητα όμως από την τελική έκβαση του πρωταθλήματος, οι άνθρωποι της Κατερίνης έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται υπερήφανοι για την προσπάθεια που καταβάλουν.

«Στη ζωή γίνονται διάφορα πράγματα και μετά από καιρό εξηγείται το πώς και για το γιατί. Σήμερα όμως και σε όλο το δεύτερο γύρο βλέπω μια ομάδα να αγωνιά, να προποπονείται, να νικά. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει αύριο. Αυτό που ξέρω όμως εγώ είναι ότι ακόμη και σήμερα είμαστε ζωντανοί και περήφανοι» τόνισε ο Δημήτρης Γαλάνης, μιλώντας στην ιστοσελίδα www.pierikosbc.gr.

Συγχαρητήρια στη Νίκη Αιγινίου

Στο μεταξύ, η διοίκηση του Πιερικού/Αρχέλαου εξέφρασε τα συγχαρητήρια της στην ομάδα βόλεϊ της Νίκης Αιγινίου, η οποία ανέβηκε φέτος για πρώτη φορά στην Α1 ανδρών. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Οι καλαθοσφαιριστές, οι προπονητές και το Δ.Σ. του ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος για την επάξια άνοδο της Νίκης Αιγινίου στην Α1 εθνική του βόλεϊ ανδρών, εκφράζουμε σε όλους τους συντελεστές της τα θερμά μας συγχαρητήρια.

Η κατάκτηση αυτή που κάνει χαρούμενη όλη την αθλητική Πιερία, αντικατοπτρίζει τη διάθεση και την αγάπη όλων όσων ασχολούνται με το άθλημα του βόλεϊ και μάλιστα σε μια εποχή που ο υγιής αθλητισμός έχει την ανάγκη όλων.

Ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στη νέα κατηγορία.

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ»