Για 15η χρονιά “τιμονιέρης” στον Έσπερο Λαμίας ο Σοφογιάννης

Για 15η χρονιά θα κρατά τα ηνία του Εσπέρου Λαμίας ο Γιάννης Σοφογιάννης, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος, ενώ στο πλευρό του Έλληνα προπονητή θα βρίσκονται οι Ζαρονικόλας, Τσουκαλαδέλης, Κοτόπουλος, Σοφογιάννης, Στογίλκοβιτς, Τσεκουράς και Γιώτας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:
“Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ, ανακοινώνει την σύνθεση του τεχνικού επιτελείου, για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο 2022-2023.
-Γιάννης Σοφογιάννης, πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα basketball, προπονητής (Head coach). Συνεχίζουμε την σχέση ζωής για 15 η χρονιά μαζί. Συνεχίζουμε να γράψουμε την νέα σελίδα της ιστορίας του συλλόγου.

-Λουκάς Ζαρονικόλας, καθηγητής Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα basketball, τεχνικός σύμβουλος και μέλος του προπονητικού επιτελείου, επιφορτισμένος με την οργάνωση της αμυντικής λειτουργίας και την συνολική εργασία που αφορά το scouting.

-Νίκος Τσουκαλαδέλης, καθηγητής Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα basketball. Συνεχίζει για 8 η χρονιά ως συνεργάτης assistant coach.

-Κων/νος Κοτόπουλος, πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ. Ειδικός συνεργάτης του προπονητικού επιτελείου από ιδρύσεως του συλλόγου.

-Μάνθος Σοφογιάννης, πτυχιούχος προπονητής basketball, επιφορτισμένος με τον ρόλο του team manager, έχοντας ως εμπειρία την πολύχρονη αγωνιστική του παρουσία, στην Α1 Εθνική Κατηγορία.

-Αλέξανδρος Στογίλκοβιτς, πτυχιούχος τμήματος Φυσικοθεραπείας Πανεπιστημίου Θεσσαλίας , ως φυσικοθεραπευτής του συλλόγου.

-Γιώργος Τσεκουράς ως στατιστικολόγος

-Γεώργιος Γιώτας, ως φροντιστής του συλλόγου.

«Ευχόμαστε σε όλους καλή δύναμη και πάντα με υγεία.»”.