Γκέλιος: «Παιχνίδι ιδιαίτερου χαρακτήρα…»

Η Ελευθερούπολη θα βρεθεί το Σάββατο (30/11) στο Αγρίνιο για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα σ΄εν α ματς στο οποίο θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο αφού οι δύο ομάδες γνωρίζονται πολύ καλά από την περασμένη σεζόν όταν και πάλευαν για την άνοδο.

Ο Σωκράτης Γκέλιος συμμετείχε στη media day του ΓΣΕ ενόψει της αναμέτρησης  σχολιάζοντας το περασμένο παιχνίδι με τον Διαγόρα αλλά και αυτό που έρχεται…

-Υπήρχε η αίσθηση ότι ο ΓΣΕ θα μπορούσε να είχε κερδίσει τον Διαγόρα Δρυοπιδέων έτσι όπως εξελίχθηκε η αναμέτρηση;
«Ηταν ένα παιχνίδι που έτσι όπως εξελίχθηκε θα μπορούσαμε σίγουρα να το είχαμε κερδίσει. Ημασταν η καλύτερη ομάδα μέσα στο παρκέ αν εξαιρέσουμε τα τελευταία λεπτά. Παρόλα αυτά ο Διαγόρας κέρδισε ενώ εμείς κάναμε μια αξιόλογη προσπάθεια. Μην ξεχνάμε ότι είχαμε μια εβδομάδα δύσκολη με δυο παιχνίδια στην Αθήνα, τα οποία το ένα με τον Ολυμπιακό όπου πήγε στην παράταση και το χάσαμε την τελευταία στιγμή, το άλλο με τον Αμύντα που πήραμε μια μεγάλη νίκη. Με τον Διαγόρα το παλέψαμε αλλά δεν μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη»

– Σας επηρέασε η κούραση στα τελευταία λεπτά με τον Διαγόρα από τα συνεχόμενα παιχνίδια;
«Πιστεύω ότι σίγουρα υπήρχε μια κούραση αλλά δεν είναι τόσο μεγάλος παράγοντας. Στο παιχνίδι φύγαμε σε κάποια στιγμή με μια διαφορά αλλά δεν καταφέραμε να την κρατήσουμε. Σίγουρα ήταν ένας παράγοντας η κούραση αλλά όχι ο πιο καθοριστικός».

-Με βάση των εμφανίσεων που έχει κάνει ο ΓΣΕ αδικείται από τη βαθμολογική θέση που κατέχει έως τώρα;
«Σίγουρα αδικούμαστε από τη θέση που έχουμε. Το δείγμα που έχουμε παρουσιάσει είναι πολύ θετικό. Αν συνεχίσουμε να παίζουμε με αυτόν τον τρόπο σίγουρα θα έχουμε καλύτερη εξέλιξη και καλύτερη βαθμολογική κατάταξη».

-Τώρα με το Αγρίνιο. Είναι μια ομάδα που βρίσκεται στις πρώτες θέσεις. Ποιες είναι οι σκέψεις σου;
« Είναι ένα Οι δηλώσεις του Σωκράτη Γκέλιου στη media day της ομάδας μας
Ο Σωκράτης Γκέλιος συμμετείχε στη media day του ΓΣΕ ενόψει της αναμέτρησης που έρχεται αύριο Σάββατο στις 17.00 στο Αγρίνιο.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του.
Ερώτηση: Υπήρχε η αίσθηση ότι ο ΓΣΕ θα μπορούσε να είχε κερδίσει τον Διαγόρα Δρυοπιδέων έτσι όπως εξελίχθηκε η αναμέτρηση;
Απάντηση: Ηταν ένα παιχνίδι που έτσι όπως εξελίχθηκε θα μπορούσαμε σίγουρα να το είχαμε κερδίσει. Ημασταν η καλύτερη ομάδα μέσα στο παρκέ αν εξαιρέσουμε τα τελευταία λεπτά. Παρόλα αυτά ο Διαγόρας κέρδισε ενώ εμείς κάναμε μια αξιόλογη προσπάθεια. Μην ξεχνάμε ότι είχαμε μια εβδομάδα δύσκολη με δυο παιχνίδια στην Αθήνα, τα οποία το ένα με τον Ολυμπιακό όπου πήγε στην παράταση και το χάσαμε την τελευταία στιγμή, το άλλο με τον Αμύντα που πήραμε μια μεγάλη νίκη. Με τον Διαγόρα το παλέψαμε αλλά δεν μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη.
Ερώτηση: Σας επηρέασε η κούραση στα τελευταία λεπτά με τον Διαγόρα από τα συνεχόμενα παιχνίδια;
Απάντηση: Πιστεύω ότι σίγουρα υπήρχε μια κούραση αλλά δεν είναι τόσο μεγάλος παράγοντας. Στο παιχνίδι φύγαμε σε κάποια στιγμή με μια διαφορά αλλά δεν καταφέραμε να την κρατήσουμε. Σίγουρα ήταν ένας παράγοντας η κούραση αλλά όχι ο πιο καθοριστικός.
Ερώτηση: Με βάση των εμφανίσεων που έχει κάνει ο ΓΣΕ αδικείται από τη βαθμολογική θέση που κατέχει έως τώρα;
Απάντηση: Σίγουρα αδικούμαστε από τη θέση που έχουμε. Το δείγμα που έχουμε παρουσιάσει είναι πολύ θετικό. Αν συνεχίσουμε να παίζουμε με αυτόν τον τρόπο σίγουρα θα έχουμε καλύτερη εξέλιξη και καλύτερη βαθμολογική κατάταξη.
Ερώτηση: Τώρα με το Αγρίνιο. Είναι μια ομάδα που βρίσκεται στις πρώτες θέσεις. Ποιες είναι οι σκέψεις σου;
Απάντηση: Είναι ένα παιχνίδι ιδιαιτέρου χαρακτήρα θα έλεγα για τη διαμάχη που υπήρχε την προηγούμενη χρονιά για το ποιος θα ανέβει. Δύσκολο παιχνίδι. Όλα τα παιχνίδια εκτός έδρας είναι δύσκολα. Οι εμφανίσεις μας είναι καλές, παίζουμε καλά και θα πάμε να το χτυπήσουμε το παιχνίδι. Από εκεί και πέρα δεν μπορούμε να ξέρουμε τι θα γίνει. Θα δώσουμε το 100%.
Ερώτηση: Στα συν ότι επιστρέφει ο Μανοϊλοβιτς.
Απάντηση: Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Μας έλειψε πολύ στο τελευταίο παιχνίδι με τον Διαγόρα. Ειδικά προς το τέλος του παιχνιδιού. Τώρα είμαστε γεμάτοι και έχουμε πιθανότητες για το διπλό. θα έλεγα για τη διαμάχη που υπήρχε την προηγούμενη χρονιά για το ποιος θα ανέβει. Δύσκολο παιχνίδι. Όλα τα παιχνίδια εκτός έδρας είναι δύσκολα. Οι εμφανίσεις μας είναι καλές, παίζουμε καλά και θα πάμε να το χτυπήσουμε το παιχνίδι. Από εκεί και πέρα δεν μπορούμε να ξέρουμε τι θα γίνει. Θα δώσουμε το 100%».

-Στα συν ότι επιστρέφει ο Μανοϊλοβιτς.
«Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Μας έλειψε πολύ στο τελευταίο παιχνίδι με τον Διαγόρα. Ειδικά προς το τέλος του παιχνιδιού. Τώρα είμαστε γεμάτοι και έχουμε πιθανότητες για το διπλό».