Γκιζόγιαννης Αν.: «Προσφέραμε χαμόγελο»

Οταν το μπάσκετ συνδυάζεται με καλό σκοπό τότε η εικόνα αυτού του αποτελέσματος είναι ανάλογη εκείνης που απήλαυσαν όσοι βρέθηκαν στο κλειστό της Τρίπολης.

Το 1ο All star game Πελοποννήσου πραγματοποιήθηκε χθες (17/6) με τους παίκτες τόσο της Α2 όσο και της Α1 να το διασκεδάζουν δεόντως!

«Είναι μια ευχάριστη στιγμή, βρήκαμε την ευκαιρία να χαλαρώσουμε μετά από ένα δύσκολο πρωτάθλημα, ενώ παράλληλα μας δόθηκε η δυνατότητα να προσφέρουμε στο «Χαμόγελο του παιδιού». Δείξαμε ότι ο μπασκετικός κόσμος έχει διαθέτει ευαισθησίες», σχολίασε ο  Ανδρόνικος Γκιζόγιαννης, ενώ ο Πέτρος Νοέας δήλωσε:

«Χάρηκα πολύ που συμμετείχα σε αυτή την εκδήλωση είναι μεγάλη τιμή για εμένα, αφού πρόκειται για φιλανθρωπικό σκοπό. Ελπίζω να το απόλαυσε ο κόσμος. Μακάρι να επαναληφθεί και του χρόνου, να μαζευτεί ακόμα περισσότερος κόσμος για να περάσουν καλά οι φίλαθλοι, οι προπονητές αλλά και εμείς».

Εδωσε… ρεσιτάλ τόσο στο διαγωνισμό τριπόντων, όπου και νίκησε, αλλά και ως… διασκεδαστής. Ο Αγγέλος Τσάμης έδειξε να διασκεδάζει με την ψυχή του: «Είναι μεγάλη τιμή και χαρά να συμμετέχω σε αυτή τη γιορτή. Μακάρι το να γίνει θεσμός και να μαζευόμαστε κάθε χρόνο, να περνάμε καλά και να διασκεδάζουμε. Είναι μια όμορφη στιγμή στις δύσκολες μέρες που περνάει η Ελλάδα. Η Πελοπόννησος απέδειξε ότι έχει καλούς παίκτες με ταλέντο που μπορούν να συμμετέχουν σε τέτοιες διοργανώσεις. Το σπουδαιότερο όλων είναι ότι προσφέραμε χαμόγελο στα παιδιά».