Γκόφας: «Να μην πούμε πράγματα πριν μπούμε στο… χορό»

gkofasΣτο ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής κόντρα στον Απόλλωνα Αρχαίας Κορίνθου στάθηκε ο προπονητής της Νίκης Αμαρουσίου, Δημήτρης Γκόφας σε δηλώσεις του στο infobasket.gr. Όπως ανέφερε ακόμα δεν έχει τεστάρει το «νέο» του σύνολο, παρόλα αυτά είναι αισιόδοξος ότι στην πρεμιέρα η ομάδα του θα είναι έτοιμη για το συγκεκριμένο ντέρμπι.

«Η κλήρωση δεν έχει να κάνει με το πώς θα εμφανιστούμε εμείς μέσα στο γήπεδο. Η πρώτη αγωνιστική έδειξε Απόλλωνα Αρχαίας Κορίνθου είναι ένα ντέρμπι με μια ομάδα, την οποία γνωρίζουμε από πέρσι. Από την άλλη και εκείνοι ξέρουν το δικός μας τρόπο παιχνιδιού. Σίγουρα θα είναι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι καθώς και οι δυο ήμαστε από τις δυνατές ομάδες της κατηγορίας. Και εμείς και αυτοί ήμαστε άκρως ανταγωνιστικοί και όπως φάνηκε από πέρσι, κυνηγάμε τους ίδιους στόχους.

Φυσικά από τώρα δεν μπορούμε να λέμε μεγάλα λόγια μιας και πολλές ομάδες ξεκινάνε με φιλοδοξίες και μετά τις 5-6 αγωνιστικές, σε συνδυασμό με την έκβαση του πρωταθλήματος, τα πράγματα αλλάζουν. Γι΄αυτό είναι καλύτερα να μην να λέμε κάποια πράγματα πριν μπούμε στο… χορό, καθώς όλα αποδεικνύονται μέσα στο παρκέ. 7

Όσον αφορά τη δική μας ομάδα, σήμερα μαζευτήκαμε για πρώτη φορά . Είπαμε κάποια πράγματα σας σύνολο και ακολούθησαν κάποια εργομετρικά τεστ. Από εκεί και πέρα αύριο ξεκινάει η προετοιμασία, η οποία κύριο γνώρισμα θα έχει τη σκληρή δουλειά. Άποψη μου πάντως είναι, ότι δεν έχει να κάνει το να λέμε εμείς διάφορα πράγματα, αλλά οι παίκτες να δείχνουν την αξία τους κάθε φορά μέσα στο γήπεδο».