«Γλυκόπικρη γεύση αφήνουν οι πρώτες αγωνιστικές»

savvidisΟ Παύλος Σαββίδης πήρε σειρά στις συνεντεύξεις των παικτών των Μαχητών Δόξας Πεύκων. Ο νεαρός αθλητής από την Κοζάνη που έχει παίξει στον ΠΑΟΚ και στη ΜΕΝΤ στο παρελθόν, είναι εδώ και δύο χρόνια παίκτης των Μαχητών Δόξας.

Παύλο πως νιώθεις που ανανέωσες και φέτος στα Πεύκα;

Είναι η δεύτερη χρονιά μου στην ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια των Μαχητών και θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο που μου έδωσαν την δυνατότητα να συμμετέχω κι εγώ σ’ αυτή την προσπάθεια. Το κλίμα στην ομάδα είναι άψογο. Στηρίζουμε ο ένας τον άλλο στα καλά και τα άσχημα κι αυτό οφείλεται πρωτίστως στους διοικούντες του συλλόγου που είναι δίπλα μας όποτε τους χρειαστούμε και στους προπονητές μας που δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην συνοχή και στην ομαδική δουλειά.

Πως είδες τις πρώτες αγωνιστικές;

Οι πρώτες αγωνιστικές αφήνουν μια γλυκόπικρη γεύση καθώς από τη μία δείξαμε ένα μέρος των δυνατοτήτων μας από την άλλη όμως χάσαμε δύο παιχνίδια κυρίως λόγω της απειρίας μας. Η ομάδα απαρτίζεται κατά ένα μεγάλο βαθμό από παίκτες μικρής ηλικίας και θεωρώ ότι όσο περνάει ο καιρός θα γίνεται ωριμότερη αγωνιστικά. Η δουλειά από προπονητικής άποψης είναι επαγγελματικού επιπέδου. Οι παίκτες από τη μεριά μας προσπαθούμε να μάθουμε από τα λάθη μας και να προσαρμοστούμε στο πλάνο της ομάδας. Πιστεύω ότι όταν γυρίσουν και τα παιδιά που είναι τραυματίες , θα είμαστε πλήρεις και θα παρουσιάσουμε μια καλύτερη εικόνα στο γήπεδο.

Τι προσωπικούς στόχους έχεις;

Εγώ σε προσωπικό επίπεδο θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Επιπλέον να δουλέψω πάνω στις αδυναμίες μου, να μάθω καλύτερα το παιχνίδι και μελλοντικά να φτάσω όσο ψηλότερα γίνεται.