Δεν μπορούμε να ξεκινήσουμε υποστηρίζουν ομάδες της Α2

Καμία πιθανότητα επιστροφής στο παρκέ δεν βλέπουν 9 από τις 16 ομάδες της Α2, όπως τονίζουν με επιστολή τους προς την ΕΟΚ! Με αυτή επισημαίνουν ότι δεν υπάρχει δυνατότητα να επιστρέψουν στις προπονήσεις και πολύ περισσότερο σε αγώνες, ζητώντας παράλληλα από την ομοσπονδία οικονομική ενίσχυση, αλλά κυρίως την κάλυψη των εξόδων για τα τεστ Covid μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Όπως επισημαίνουν τα 9 σωματεία που υπογράφουν την συγκεκριμένη επιστολή, δεν έχουν γίνει κινήσεις από τους αρμόδιους στους βασικούς όρους που είχαν θέσει σε προηγούμενη επιστολή τους και καλούν την ΕΟΚ και την Πολιτεία να σταθούν στο πλάι τους για να μπορέσουν να επιβιώσουν οι ομάδες. Ζητούν την ενίσχυση μέχρι το τέλος της σεζόν, δίνοντας έτσι στις διοικήσεις των ομάδων τη δυνατότητα να ορθοποδήσουν, μετά από τους τέσσερις μήνες αποχής.

Σε αντιδιαστολή με την προηγούμενη επιστολή που είχε φτάσει στα γραφεία της ΕΟΚ, τη νέα υπογράφουν οι 9 ομάδες και αυτές είναι οι: Αγρίνιο, Αμύντας, Οίακας Ναυπλίου, Τρίτωνας, Παγκράτι, Κόροιβος, Δάφνη Δαφνίου, Φίλιππος Βέροιας και Καβάλα.