diamantakosΧαρούμενος για τη δεύτερη νίκη της ομάδας του στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά προβληματισμένος με λεπτομέρειες στο σύνολο του, παρουσιάστηκε ο προπονητής του Αγρινίου, Γιάννης Διαμαντάκος. Εκτός αυτού, ο τεχνικός της ομάδας στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του ματς με την ΑΓΕΖ δεν παρέλειψε να εκθειάσει τον αντίπαλο κόουτς Περικλή Ταυρόπουλο, ενώ και εκείνος με τη σειρά του αναφέρθηκε για τους γηπεδούχους με τα καλύτερα λόγια.

Ο Γιάννης Διαμαντάκος δήλωσε: «Είναι τιμή να φιλοξενείται στο Αγρίνιο έστω και σαν αντίπαλος ο Περικλής Ταυρόπουλος. Η ομάδα μου δέχτηκε πολλούς πόντους στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο άλλαξε η αμυντική λειτουργία, μπήκαν οι βολές, βγήκαν αιφνιδιασμοί και ο Λαμπρόπουλος έβαλε το μεγάλο σουτ. Στο ρεπό η ομάδα θα δουλέψει αρκετά. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα της Ζακύνθου. Οι δηλώσεις του Περικλή Ταυρόπουλου δείχνουν το εκτόπισμα του προπονητή της ΑΓΕΖ. Με προβληματίζει η έλλειψη μπακ – απ του Λαμπρόπουλου και είναι ένα θέμα που πρέπει να λυθεί. Αν η ομάδα θέλει να πετύχει και άλλες νίκες θα πρέπει απαραιτήτως να βελτιώσει την άμυνα της θεωρώντας ότι με το να τρως πάνω από 40 πόντους στο ημίχρονο δεν πρόκειται να έχεις καμία επιτυχία και πουθενά».

Από την πλευρά του ο Περικλής Ταυρόπουλος τόνισε: «Έγινε ένα καλό παιχνίδι, το οποίο εξελίχθηκε σε ντέρμπι ως το τέλος και πως η ομάδα του έχασε κάποιες σημαντικές φάσεις στο τέλος αναφέροντας αιφνιδιασμούς και βολές. Αυτό δεν μειώνει καθόλου την ομάδα του ΑΟ Αγρινίου αντίθετα μάλιστα επικροτώ την ομάδα του Α.Ο. Αγρινίου, που κυνηγάει τα παιχνίδια ως το τέλος και μπορεί να τα πάει καλά στο πρωτάθλημα Όσον αφορά το μαρκάρισμα στο Βασίλη Λαμπρόπουλο ξεκαθάρισε πως οι παίκτες του πίεσαν αρκετά τον πλέι μέικερ του Α.Ο.Α. που όμως στο τέλος έβαλε το μεγάλο σουτ οπότε δεν έχει και πολύ σημασία τι έγινε στο προηγούμενο διάστημα του παιχνιδιού».