Δικαιολογημένα απόντες οι “ερυθρόλευκοι” απ’ την πρώτη της Νέων Ανδρών…

missas-kwstasΣτο προσκλητήριο του ομοσπονδιακού Κώστα Μίσσα για την έναρξη της προετοιμασίας των Νέων Ανδρών το πρωί της Δευτέρας (2/6) όλοι οι διεθνείς δήλωσαν παρόντες. Όλοι πλην των τριών παικτών του Ολυμπιακού (Αγραβάνη, Χριστοδούλου και Παπαπέτρου), που πάντως προς το παρών θεωρούνται δικαιολογημένοι.
Τους περιμένουμε την Παρασκευή, μετά το τέλος των play off“, δήλωσε στο www.infobasket.gr ο ομοσπονδιακός προπονητής, δίνοντας έτσι τέλος στην όποια διάθεση υπάρχει για… πονηρές σκέψεις και συνειρμούς. “Μέχρι την Παρασκευή είναι δικαιολογημένη η απουσία τους απ’ την προετοιμασία, αφού έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις με τον σύλλογό τους. Εάν την Παρασκευή δεν παρουσιαστούν, τότε θα δούμε τι μέλλει γενέσθαι“, συμπλήρωσε ο Κώστας Μίσσας, που πάντως δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του απ’ την τακτική του Ολυμπιακού και την εμπλοκή των διεθνών παικτών.
Στο στρατόπεδο των Πειραιωτών πάντως συνεχίζουν να παρουσιάζονται αποφασισμένοι αναφορικά με το “κόκκινο” που προτίθενται ν’ ανάψουν στους διεθνείς και τη συμμετοχή τους στις εθνικές ομάδες. Οι “ερυθρόλευκοι” επιμένουν ότι δεν θέλουν προφορικές εγγυήσεις απ’ την ΕΟΚ σχετικά με την ασφάλιση των αθλητών τους και πως όσο δεν τους παρέχονται αυτές, τόσο δεν τίθεται θέμα τιμωρίας των παικτών που δεν θα συμμετάσχουν στις υποχρεώσεις της εθνικής ομάδας.