Διπλή κινήση ενίσχυσης από τον Πανελευσινιακό με Παπανικολάου και Χόρτσα

Η προετοιμασία του Πανελευσινιακού ενόψει της νέας περιόδου συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς και την ίδια ώρα η διοίκηση βάζει και τις τελευταίες της… πινελιές στο έμψυχο δυναμικό. Στο πλαίσιο αυτό ολοκλήρωσε τις συζητήσεις με τον βοηθό προπονητή Γιώργο Παπανικολάου, αλλά και προχώρησε στην απόκτηση του Βαγγέλη Χόρτσα, ενισχύοντας έτσι την περιφερειακή γραμμή της ομάδας.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

“Η προετοιμασία για τη νέα σεζόν 2017-2018 συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς και ο Πανελευσινιακός έβαλε τις τελευταίες πινελιές στο δυναμικό της ομάδας.

Αρχικά ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι συζητήσεις με τον βοηθό προπονητή Γιώργο Παπανικολάου, ο οποίος συνεχίζει στον πάγκο της ομάδας αφού ξεπεράστηκαν κάποια ζητήματα χρόνου και είναι και πάλι στην υπηρεσία του προπονητή Λευτέρη Τσαουσίδη.

Ο Γιώργος Παπανικολάου, ως αθλητής, έχει αγωνιστεί στις ομάδες Πανελλήνιος Γ.Σ. (Παιδικό, εφηβικό και Α2 Κατηγορία), ΔΑΣΑΛ (Β’ ΕΣΚΑ – Άνοδος Α’ ΕΣΚΑ -Άνοδος Γ’ Εθνική, Β’ Εθνική), ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ (Γ’ Εθνική), ΑΜΙΛΛΑ Περιστερίου (Γ’ Εθνική), Αιγάλεω (Γ’ Εθνική – Άνοδος Β’) και Βριλήσσια (Β’ ΕΣΚΑ).

Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα Ακαδημίες-ΔΑΣΑΛ (Παιδικό, Εφηβικό – 2001-2005). Συνέχισε στον ίδιο σύλλογο το 2005-06 ως Βοηθός προπονητή στην Α2 Κατηγορία, το 2006-07 ως Α’ και Β’ Προπονητής και 2007-2008 στο Παιδικό, Εφηβικό. Το 2008-2009 αναλαμβάνει το Νεοπεντελικό (Α’ και Β’ Προπονητής) ενώ από το 2011-2014 επιστρέφει στο ΔΑΣΑΛ (Α’ ΕΣΚΑ) ως Α’ προπονητής. Τέλος το 2014-2015 υπήρξε Α’ προπονητής στον Πολυνίκη Αγ. Βαρβάρας (Γ’ ΕΣΚΑ).

Επίσης το ρόστερ της ομάδας ολοκληρώνεται με την τελευταία απόκτηση του Βαγγέλη Χόρτσα, ο οποίος είναι 22 ετών, ύψος 1,92 και αγωνίζεται ως περιφερειακός.

Ο Βαγγέλης Χόρτσας είναι γέννημα – θρέμμα Κερατσινίου και ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Φάρου. Υπήρξε μέλος της ομάδας των ανόδων από την Γ’ στη Β’ και στην Α2 Εθνική Κατηγορία ενώ ήταν παρών στην κορυφαία επιτυχία του Φάρου Κερατσινίου, στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ. Πέρυσι αγωνίστηκε με τη φανέλα του Παγκρατίου και από φέτος θα ανήκει στην οικογένεια του Πανελευσινιακού.

Ο Σύλλογος έκανε τις καλύτερες δυνατές κινήσεις, ειδικά σε αυτές τις δύσκολες εποχές και συγκυρίες ώστε να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό ρόστερ για τη νέα σεζόν. Μέχρι την έναρξη του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Κατηγορίας, τη σκυτάλη πλέον παίρνουν οι φίλαθλοι και οι φίλοι της ομάδας, οι οποίοι καλούνται να δείξουν τη συμπαράσταση τους με την οικονομική ενίσχυση της νέας προσπάθειας”.