Ο Ηρακλής συνεχίζει ασταμάτητα να στελεχώνει το ρόστερ εν όψει του νέου πρωταθλήματος. Ετσι, ο  «γηραιός» ανακοίνωσε δύο σημαντικές προσθήκες αυτή του Μάριου Πουλιανίτη και του Σαράντη Μαστρογιαννόπουλου. 

Η ανακοίνωση:
«Το Τμήμα Μπάσκετ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον γκαρντ Μάριο Πουλιανίτη () για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και του εύχεται υγεία και δύναμη!

Ο Μάριος, γεννημένος στις 29 Νοεμβρίου του 1999, είναι ύψους 1,93 και αγωνίζεται στις θέσεις των γκαρντ, κυρίως σε αυτήν του πλέι-μέικερ. Στην αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε πριν λίγους μήνες αγωνίστηκε, με πρωταγωνιστικό ρόλο, στην ομάδα της Καβάλας, έχοντας 11,7 πόντους, 5,5 ριμπάουντ, 2,7 ασίστ και 1,3 κλεψίματα μέσο όρο, με 25,6 λεπτά μ.ο. συμμετοχής σε κάθε αγώνα.
Προηγουμένως αγωνίστηκε σε Γέφυρα, Αστέρια, Πανσερραϊκό, Ανατόλια και πρόπερσι στον Φίλιππο Βέροιας.
Μάριε, καλώς ήλθες στον ΗΡΑΚΛΗ, υγεία και δύναμη!».
Η ανακοίνωση του Μαστρογιαννόπουλου:

«Το Τμήμα Μπάσκετ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον γκαρντ Σαράντη Μαστρογιαννόπουλο (26, 1.90) για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο «Σάρας», όπως είναι το προσωνύμιο του, θα ενισχύσει την περιφέρεια της Ομάδας μας.
Γεννήθηκε στις 3 Δεκεμβρίου του 1997 στην Πάτρα, και ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες του Α.Ο. Σκαγιοπουλείου Πάτρας και σε ηλικία 15 ετών μετακινήθηκε στον Απόλλωνα Πάτρας, όπου ένα χρόνο αργότερα έκανε το ντεμπούτο του στη Basket League ενώ έχει αγωνιστεί στη «μεγάλη» κατηγορία και με το Λαύριο.
Είναι χαρακτηριστικό ότι αποτέλεσε παλαιότερα τον νεότερο αρχηγό στην ιστορία του Απόλλωνα Πάτρας.
Πρόπερσι ο «Σάρας» αγωνίστηκε στην Elite League φορώντας τη φανέλα του Κόροιβου Αμαλιάδας, όπου σε 27 αγώνες είχε 15,3 πόντους, 4,2 ριμπάουντ, 3,1 ασίστ και 1,7 κλεψίματα ανά αγώνα.
Πέρσι αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Πάτρας και πάλι σημειώνοντας 5,6 πόντους ανά αγώνα με 16 λεπτά μέσο όρο συμμετοχής.
Σαράντη, καλώς ήλθες στον ΗΡΑΚΛΗ, υγεία και δύναμη!»