Δουλειά …δουλειά …και βλέπουμε

Τη τρίτη εβδομάδα στο γήπεδο ολοκληρώνουν αύριο οι Τιτάνες και το ευχάριστο είναι ότι μέχρι στιγμής η προετοιμασία κύλησε… «αναίμακτα».

Με την έννοια ότι δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα τραυματισμού που θα μπορούσε να τους βγάλει από το πρόγραμμα στο οποίο έχουν μπει και κυλάει ρολόι ευχαριστώντας ιδιαίτερα τον τεχνικό Νίκο Γρηγοριάδη.

Καθημερινά παίκτες και τεχνική ηγεσία είναι πάνω από τέσσερις ώρες στο γήπεδο, με προπονήσεις πρωί και απόγευμα, με έμφαση και στη φυσική κατάσταση αλλά δουλεύοντας και στη τεχνική. Σκοπός των Τιτάνων μέσα από τη πολύ και δυνατή προπόνηση να μπορέσουν να είναι ανταγωνιστικοί και αποτελεσματικοί κόντρα σε κάθε αντίπαλο, καλύπτοντας έτσι όποια πιθανή αδυναμία υπάρχει στο νεανικό φετινό ρόστερ.

Σιγά- σιγά θα αρχίσουν και τα φιλικά παιχνίδια και το πρώτο αναμένεται να είναι στο τέλος της επόμενης εβδομάδας. Μέχρι στιγμής υπάρχουν στα… σκαριά δέκα φιλικές αναμετρήσεις χωρίς όμως να έχουν ακόμη «κλείσει» οριστικά ημέρες και αντίπαλοι.

Οι Τιτάνες φέτος έδωσαν μια ιδιαίτερη βαρύτητα σε παιδιά της Δράμας και σε συνδυασμό με τη βασική περσινή πεντάδα και τους Αδαμόπουλο, Γιάντσιο και Βουδούτση θα έχει οχτώ παίκτες πάνω από τα 21 και άλλους έξι έφηβους που θα προσπαθήσουν και αυτοί με τη σειρά τους, τον ενθουσιασμό τους να μάθουν, να δουλέψουν και να προσφέρουν στη νέα ομάδα.