Δυναμική “τάπα στη βία”

Περισσότερα από 800 άτομα έδωσαν συνολικά το “παρών” στο τουρνουά “3 on 3” που διεξήχθη στην Κρήτη το περασμένο Σαββατοκύριακο. Ο ΠΣΑΚ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τη διοργάνωση, ευχαριστώντας όλους όσοι συμμετείχαν σε αυτή…

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Δεν φτάνουν οι λέξεις για να περιγράψουν όλα όσα ζήσαμε τις δυο τελευταίες μέρες (30 Ιουνίου- 1η Ιουλίου) στο Ηράκλειο της Κρήτης, όπου πραγματοποιήθηκε το τουρνουά «3on3streetball», για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Μικροί και μεγάλοι συμμετέχοντες μαζί με τους αθλητές έδωσαν δυναμικά το παρών και με μια φωνή έριξαν «Τάπα στη βία».

Περισσότερα από 800 άτομα συμμετείχαν, λοιπόν, στο τουρνουά που διοργανώθηκε από τον ΠΣΑΚ και την ΕΟΚ, υπό την αιγίδα της Γενική Γραμματείας Αθλητισμού και με την πολύτιμη βοήθεια του Δήμου Ηρακλείου, του Οργανισμού Λιμένα Ηρακλείου, του ΔΟΠΑΦΜΑΗ και του μεγάλου χορηγού Cosmos Sport.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΚ που σύσσωμο βρέθηκε στην Κρήτη θέλει από την πλευρά του να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους συμμετείχαν στην διοργάνωση, όσους έδωσαν και την ψυχή τους γι’ αυτή τη άριστη διεξαγωγή της, τους χορηγούς, τους εθελοντές και βέβαια τα μέλη του για την παρουσία τους και την άψογη συνεργασία τους.

Οι Ανδρέας Γλυνιαδάκης, Γιώργος Τσιάρας, Γιώργος Αποστολίδης, Γιώργος Κούμουλος, Αβραάμ Καλλινικίδης, Μάριος Μπατής και Δημήτρης Κομποδιέτας βρέθηκαν από το πρωί μέχρι και το βράδυ στην Λεωφόρο Δικαιοσύνης προκειμένου να παίξουν με τα παιδιά και να τους μάθουν τα μυστικά του αθλήματος. Η παρουσία τους και η συμμετοχή τους ήταν πολύτιμη και ευελπιστούμε στο μέλλον να μπορέσουμε να έρθουμε όλοι οι παίκτες ακόμα πιο κοντά στα παιδιά που λατρεύουν το μπάσκετ.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Σύνδεσμος μας, μαζί με τους φορείς του μπάσκετ θα συνεχίσει και στο μέλλον την προσπάθεια του αυτή, προκειμένου να φέρει τον κόσμο ακόμα πιο κοντά στο άθλημα που όλοι αγαπάμε, μέσω αυτών των τουρνουά τα οποία έπειτα από τρία συνεχόμενα χρόνια έχουν γίνει πλέον θεσμός.

* Ενημερώνουμε όλους τους συμμετέχοντες και τους νικητές πως στην επίσημη ιστοσελίδα των τουρνουά www.3on3streetball.gr αλλά και στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου μας www.psak.gr θα έχουν την δυνατότητα να δουν όλες τις λεπτομέρειες αλλά και φωτογραφικό υλικό από την διοργάνωση».