“Είχαμε μακράν τη χειρότερη φιλοξενία από παίκτες και παράγοντες”, αναφέρει η Ασπίδα Ξάνθης…

Για “την μακράν χειρότερη φιλοξενία” που έχουν συναντήσει κάνουν λόγο στην Ασπίδα Ξάνθης, που δεν στέκονται τόσο στην ήττα από τους Τιτάνες Παλαμά, όσο στα όσα έζησαν και κυρίως για τον τρόπο που συμπεριφέρθηκαν παίκτες και παράγοντες των γηπεδούχων. Όπως τονίζουν εξαίρεση σε αυτή την αλγεινή εικόνα που έχουν, αποτελούν ο προπονητής των Τιτάνων κ. Φόρος και ο πρόεδρος της ομάδας Βάιος Μπακανέλος, ο οποίος μάλιστα στο τέλος του ματς ζήτησε και συγγνώμη για τη συμπεριφορά.

“Παρατήρηση 1η: σε ένα παιχνίδι ντέρμπι με την μία ομάδα να προηγείται με δέκα πόντους πέντε λεπτά πριν την λήξη και την άλλη να προσπαθεί να μειώσει, τα 1-7 φάουλ σε όλο το τέταρτο δεκάλεπτο είναι μία τουλάχιστον περίεργη εικόνα. Επίσης η ανοχή των διαιτητών δεν είναι κάτι διαπραγματεύσιμο, θεωρούμε ότι υπόκειται στους κανόνες του αθλήματος ή μήπως όχι;”, αναφέρει το σχετικό σχόλιο του συλλόγου στο κείμενο που έχει αναρτηθεί στο προφίλ της ομάδας στο facebook και συνεχίζει: “Παρατήρηση 2η: συναντήσαμε μακράν την χειρότερη φιλοξενία από τους παίκτες και τους παράγοντες των Τιτάνων, επί σαράντα λεπτά μας προκαλούσαν και μας έβριζαν (εξαίρεση ο προπονητής τους ο κύριος Φόρος που είναι κύριος με Κ κεφαλαίο). Φυσικά έβαλαν και στο ίδιο “τρυπάκι” τον κόσμο τους από την κερκίδα, που στο τέλος ξέφυγε.
Παρατήρηση 3η: το ρητό “ο σκοπός αγιάζει τα μέσα” έχει διαφορετική ερμηνεία ανάλογα με την αισθητική του καθενός, όπως φυσικά και το ρητό ”οφθαλμόν αντί οφθαλμού”.
Εμείς αποδεχόμαστε την ήττα σαν ένα μεγάλο μάθημα για το πώς πρέπει να προσεγγίζουμε πρόσωπα και καταστάσεις και συνεχίζουμε ακόμα πιο πεισμωμένοι, όπως δήλωσε και ο προπονητής μας, με πίστη στις δυνατότητες των αθλητών μας”.

Το σχόλιο της Ασπίδας Ξάνθης καταλήγει ότι “… Ο πρόεδρος των Τιτάνων Παλαμά κ. Βάιος Μπακαβέλος μας φέρθηκε άψογα. Στο τέλος μας ζήτησε συγγνώμη για την συμπεριφορά των φιλάθλων . Είναι κύριος και τον ευχαριστούμε”.

.
Διαβάστε ακόμη…