Εγένετο ο… Φοίνικας-Stathis Ceramica Λάρισας

foinikas-larissas_logoΤην έναρξη της συνεργασίας του με την εταιρεία “STATHIS CERAMICA” ανακοίνωσε ο Φοίνικας Λάρισας. Ο νέος χορηγός της λαρισινής ομάδας θα προστεθεί μάλιστα στην ονομασία του Φοίνικα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. του Α.Ο. Λάρισας “O ΦΟΙΝΙΞ” , βρίσκεται στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του συλλόγου με την εταιρία STATHIS CERAMICA, η οποία μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, θα είναι ο χορηγός ονόματος της ομάδος, η οποία πλέον θα αναφέρεται ως “ΦΟΙΝΙΚΑΣ-STATHIS CERAMICA”. Η χορηγός εταιρία δραστηριοποιείται στο χώρο του εξοπλισμού μπάνιου και δαπέδου με τρία καταστήματα, τελευταίος κρίκος της αλυσίδας της δε, είναι το νέο της κατάστημα στη Λεπτοκαρυά Πιερίας.

Η εταιρία STATHIS CERAMICA συγκαταλέγεται πλέον στους μεγάλους χορηγούς της ομάδας του Φοίνικα, ως χορηγός ονόματος κατόπιν συνεννοήσεων που έγιναν ανάμεσα σε μέλη της διοίκησης του Φοίνικα-stathis ceramica και του ιδιοκτήτη της χορηγού εταιρίας κυρίου Στέλιου Στάθη, σε άψογο και συναινετικό κλίμα από την πρώτη στιγμή.

Το Δ.Σ της ομάδας αισθάνεται την ανάγκη δημοσίως να ευχαριστήσει τη χορηγό εταιρία και ιδιαίτερα τον κο Στέλιο Στάθη για την νέα αυτή συνεργασία, ευχόμενο επιτυχίες και για τα δύο μέρη».