Η Ασπίδας Ξάνθης αντιμετώπισε την Καστοριά, με τον Απόστολο Κουτσογιάννη να αγωνίζεται τραυματίας. 

Με ανακοίνωσή τους, οι Ξανθιώτες αναφέρθηκαν στον υπαρχηγό της ομάδας, ο οποίος δείχνοντας αυταπάρνηση έπαιξε κανονικά αν κι έχει υποστεί κάταγμα στο δάχτυλο του ποδιού.

Η ανακοίνωση:

«Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο της Ασπίδας Ξάνθης ευχαριστούν θερμά τους αθλητές και τους προπονητές της ανδρικής μας ομάδας για την χθεσινή (12/02) τους εμφάνιση απέναντι στην Καστοριά. Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει ο αθλητής μας Κουτσογιάννης Απόστολος, ο οποίος παρότι είχε κάταγμα στο δάχτυλο του ποδιού του ζήτησε να αγωνιστεί, δείχνοντας τη θέληση και την αυταπάρνηση όλων όσων βρίσκονται στον σύλλογο μας. Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τον γιατρό της ομάδας κ. Φαρχάτ Χασάν για την πολύτιμη συμβολή του, για ακόμα μία φορά, τη φετινή χρονιά.

Τα κορίτσια της ομάδας μας χθες (12/02), μας έκαναν όλους περήφανους για πολλοστή φορά, χάρη στη μεγάλη νίκη που πέτυχαν μέσα στην Κατερίνη απέναντι στον Πιερικό, κάνοντας αποφασιστικό βήμα για την παραμονή τους στην Α2 εθνική κατηγορία. Τέλος, το μεγαλύτερο «ευχαριστώ» το οφείλουμε στους φιλάθλους της ομάδας μας, που χθες (12/02) ήταν συγκλονιστικοί, κάνοντας το παλατάκι του Ευμοίρου μια απίστευτη μπασκετική έδρα. Η δύναμη που αντλήσαμε από την ιαχή «Ασπίδα» ήταν αρκετή για να μας χαλυβδώσει για τη συνέχεια του πρωταθλήματος».