telikos kypelloy elladasΣε ρυθμούς τελικού κινούνται τα τελευταία 24ωρα οι περισσότεροι εκ των εμπλεκομένων (στον Παναθηναϊκό έχουν το μυαλό τους στραμμένο στο παιχνίδι της Euroleague κόντρα στη Μάλαγα) με την ομοσπονδία να γνωστοποιεί ότι εισιτήρια του 41ου τελικού μπορούν οι φίλοι του μπάσκετ να προμηθευτούν και online. Δίνει, λοιπόν η ΕΟΚ τις σχετικές οδηγίες, υπενθυμίζοντας πάντως ότι υπάρχουν σαφείς προϋποθέσεις για να μπορέσει κάποιος να πάρει στα χέρια του ένα “μαγικό χαρτάκι” κι αυτό δεν είναι άλλο από το να δώσει τον ΑΜΚΑ του, αλλά και να επιδείξει την αστυνομική του ταυτότητα τόσο κατά την αγορά του εισιτηρίου, όσο και στις θύρες του ΟΑΚΑ κατά την είσοδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομοσπονδίας με όλες τις λεπτομέρειες για την εξασφάλιση μίας θέσης στον τελικό της Κυριακής 6/3 αναφέρει:
“O 41ος τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας είναι εδώ! Ο πρώτος τίτλος της χρονιάς θα κριθεί στις 6 Μαρτίου (17.30) στο ΟΑΚΑ με την αναμέτρηση Φάρος-Παναθηναϊκός. Μπορείτε κι εσείς να κλείσετε τη θέση σας στο γήπεδο μέσω ίντερνετ κάνοντας κλικ εδώ https://www.viva.gr/tickets/sports/41os-telikos-kypellou-elladas-mpasket/

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η διαδικασία αγοράς μεμονωμένων εισιτηρίων έχει αλλάξει και βάσει της σχετικής νομοθεσίας, θα πρέπει να δίνεται ο Α.Μ.Κ.Α. και να επιδεικνύεται το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας, τόσο κατά τη στιγμή αγοράς του εισιτηρίου, όσο και στις θύρες πριν την είσοδό σας στο ΟΑΚΑ.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας κλείστε τη θέση σας και στα ακόλουθα σημεία πώλησης:

Public, 7Spots, Ιανός, Reload Stores, Media Markt
Γραφείο Viva.gr στο “The Mall Athens”, Α. Παπανδρέου 35, Μαρούσι, Επίπεδο 2 (Ωράριο Λειτουργίας: Δευ – Παρ: 10:00 – 21:00, Σaβ: 09:00 – 20:00) – Τυπώνοντας το εισιτήριο σας σε μορφή Α4 χαρτί PDF και για την είσοδο σας στο Γήπεδο θα πρέπει να κόβετε το κάτω μέρος που είναι το Barcode για την τοποθέτηση στο Τουρνικέ του γηπέδου.
Τηλεφωνικά στο 11876″.