Η Εθνική Ανδρών ολοκλήρωσε και την αποψινή της προπόνηση με ένα πρόβλημα να παρουσιάζεται. Στη διάρκειά της ο Δημήτρης Κατσίβελης χτύπησε στον αντίχειρα του δεξιού χεριού και δεν αναμένεται να αγωνιστεί στο τουρνουά του Ηρακλείου στη μνήμη του Γιώργου Κολοκυθά.

Ο Κατσίβελης πήγε στο νοσοκομείο Metropolitan άμεσα, συνοδεία του γιατρού Θεόφιλου Δημητριάδη και του μάνατζερ της Εθνικής Ομάδας, Νίκου Φιλίππου. Υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και σε ακτινογραφία και διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί κάκωση του δεξιού αντίχειρα. Στις προπονήσεις της Εθνικής Ανδρών κλήθηκε ο Λευτέρης Μποχωρίδης, ο οποίος θα μεταβεί αύριο από τη Θεσσαλονίκη στην Κρήτη. Ο Στράτος Περπέρογλου, εξαιτίας ενός προσωπικού θέματος θα μεταβεί στην Κρήτη το Σάββατο (17/8) το πρωί.

Ο Γιάννης Μπουρούσης και ο Κώστας Καϊμακόγλου συμμετείχαν σήμερα μόνο στο πρώτο τμήμα της προπόνησης και στη συνέχεια ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Και οι δύο θα ταξιδέψουν στο Ηράκλειο με την αποστολή της Εθνικής Ομάδας, όπως και ο Δημήτρη Κατσίβελης.