Εμεινε στον Δούκα ο Λάκκας

Τον… χορό των ανανεώσεων άνοιξε ο Δούκας, ανακοινώνοντας πως ο αρχηγός του, Χρήστος Λάκκας, θα φοράει τη φανέλα της ομάδας και τη νέα σεζόν.

Η ανακοίνωση:

«Το τμήμα μπάσκετ του ΑΣΕ Δούκα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παραμονή του αθλητή Χρήστου Λάκκα (1991, 1,88μ.)  στην ομάδα για τη σεζόν 2022-2023.

Ο έμπειρος guard έπιασε «λιμάνι» στον Δούκα από το καλοκαίρι του 2020 και φέτος είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που θα φορέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Πρόκειται άλλωστε για έναν ποιοτικό παίκτη που ανεβάζει το αγωνιστικό επίπεδο του ΑΣΕΔ στην περιφέρεια και παράλληλα δίνει και «εξτρά πόντους» στα… αποδυτήρια.

«ΕΧΩ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΑΣ»

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας, ο 31χρονος αθλητής, τόνισε μεταξύ άλλων: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω για ακόμα μια χρονιά στον Δούκα! Φέτος, μπήκαν οι βάσεις για κάτι καλό, το οποίο με κάνει αισιόδοξο και για την επόμενη χρονιά. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στη Διοίκηση του Συλλόγου και στον προπονητή μας και είμαι σίγουρος ότι θα δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο και η επόμενη σεζόν θα είναι ακόμα πιο όμορφη».

Η πρώτη αναγνωριστική χρονιά του Χρήστου Λάκκα στον Δούκα ήταν τη σεζόν 2018-2019. Ακολούθησε η ΝΕ Μεγαρίδας για να επιστρέψει ένα χρόνο αργότερα και πάλι στο Μαρούσι και τον ΑΣΕΔ. Γνώστης της κατηγορίας, ο 31χρονος αθλητής έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Ηράκλειο, ΑΣ Καρδίτσας (κέρδισε την άνοδο στην Α2), Περιστέρι (Α2), Παγκράτι (Α2), Φιλαθλητικό (Α2) και Πανερυθραϊκό (Α2) ενώ έχει συμμετοχές και στην Basket League με τις ομάδες των Περιστερίου και Αμαρουσίου».